• 2011-03-13, 11:24
  • 0

Tjejerna och Melvin sitter i soffan och myser. :-)

God morgon! Vad tyckte ni om melodifestivalen…!? Jag tycker INTE Erik Saade skulle vinna( även fast han är duktig)  Men uppenbarligen tyckte mestadels av svenska folket det. Eller iaf den yngre kategorin… ;-)  Kul att äkta schlagerSanna och Gson fick så höga poäng och hamnade ändå högt upp. Betyder att vi iaf forfarande gillar den traditionella schalgern trots allt!

SYND att inte Danny vann även fast jag även där kan tycka det är för “producerat” och har lite svårt för den “moderna schlagern” men jag tycker den är bättre än Saades. Vi har ju inte lyckats speciellt bra de senaste åren då vi skickat ner moderna låtar och de hamnar ju i botten varje gång! Ska bli kul att se hur det går den här gången.

Vi hade iaf en jättetrevlig kväll hos Hanna och hennes familj! Tack för en jättekul kväll, det är nästan en tradition att vi ses ett gäng när det är melodifestivalsfinal. Vissa år har vi varit ett stort tjejgäng och haft glittertema. Här kommer lite bilder från igår!

Älskar fina dukningar, man blir så glad!

Fint va!

Eftersom de renoverar tror jag hon vill att jag nämner det....även fast jag inte ens märkte det knappt. När man går bort till folk bryr man sig inte lika mycket som när man hemma, om det står lite grejer här och där.. :-)

Fläskfilegrytan med dijonsåsen ni vet... ;-) SÅ GOD!!

Mmmmmums!

Jag och Sebastian!

Nu ska jag visa er den vita tunikan från love forever som ni frågat efter. Tänk på sommaren när man är brun… nice!

Det är fint att ha massa smycken till det romantiska tycker jag. Jag har hellre massa runt handleden än i halsen.

Love forever hittar ni HÄR.  

Dags att sätta lita fart här, har tagit en ordentlig sovmorgon och klockan 13 ska vi på kalas hos barnens kusin som firas idag. Kul att träffa familjen! ♥

Är nyfiken på vad ni tyckte om igår? Vann rätt låt…? :-)

  • 2010-06-18, 23:02
  • 0

Träffade Hanna efter jobbet och vi gick ut och käkade en sväng. Tiden springer iväg när vi ses och det är alltid lika roligt! KRAM fina du. :-)

Nu är jag hemma och kryper strax ner, har packat ihop lite grejer som ska med i morgon. Tidigt på morgonen sitter jag på tåget mot Sthlm för ett jobb som ska bli väldigt spännande- visar er vad som händer så klart lite senare under dagen.

MEN det är ju också den stora stora dagen D….!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bröllopet…..! Jag antar att jag kommer känna av det när jag kommer fram till sthlm…. Hoppas också iaf kunna se någon glimt, om inte annat än på Tvn. :-)

Sov så gott, hörs i morgon.

Puss

2010-06-18 Mitt liv , ,