• 2011-10-21, 07:12
  • 0

Nu vänner ska jag ge er ett hett tips om hur ni fixar magiska svallet. De mjuka lockarna, vågorna som egentligen inte alls är svårt att få till men kanske inte är så enkelt att veta egentligen hur man gör.

Titta på vilken framsida som helst på en modetidning, vågorna, formen börjar i ögonhöjd- Snyggt!

Igår gjorde jag på mitt hår för att enkelt visa hur ni ska göra hemma.

Börja med att ta stora passeér och locka håret men bara till ögonhöjd. Spraya med tex en saltvattenspray innan så ni får lite stadga.

Kevin Murphy har grymma spolar, här har jag de mindre då vi ännu inte fått hem de stora men nästa vecka finns dem hemma. Även till försäljning!

Dessa kostar 25 kr styck och man klarar sig på ganska få. Du ska nämligen ta stora passee´r för att inte få det så smålockigt. Jag har extremt tjockt hår så jag måste dela upp det i två rader men det är inte nödvändigt.

Varför ska man rulla upp dem på spolar efter man lockat?

Det är för att fixera formen medans locken svalnar, därför går detta väldigt fort. Jag lockar snabbt med sylen och efter varje lock virar jag upp på en spole direkt. Sen ska de bara sitta tills det svalnat .

 

Tadaa...! Banden ska korsas, annars blir det veck.


Här har jag precis plockat ur spolarna.

Borsta sedan håret med en tät borste utan piggar. Borsta MYCKET- Håret blir bara bättre. Jag använder Young again. Den prdodukten är unik och så bra! Den skyddar ditt håret mot värmeverktyg och yttre miljöpåverkan. Serumet tar bort frizz och ger glans. Helt perfekt när man gör vågor och lockar.

 

Läs mer om den HÄR.

 

 

Kolla gärna in Kevin nedan när han stylar med ” young again”,  han lägger även upp håret på de stora spolarna.

 

Borstar man blir det blankt och en snygg S-form- underbart!

Vill man ha mer “ruffs”, vänd upp och ner på huvet och skaka…

Här sprayar jag, lite i botten för att få mer volym och stuns.

 

Stort och ruffsigt!

Stort och lockigt!

Men, jag ville ha mer soft och vågor…och borstade allt igen.

Vad tycks? Visst är det kul att det går så enkelt.. och jag LOVAR er att även ni fixar detta.

Jag älskar den här formen!

Tunikan jag har på mig hittar ni på Clarks och finns HÄR. Skön och kul med snören man kan knyta hur man vill. Smycket i halsen är Unica , HÄR.

Enkelt frisyrtips som jag hoppas ni gillar! Jag tjoar till när vi har spolarna på salongen.

Puss

J

  • 2011-02-18, 14:05
  • 0

Hej bloggvänner! Äntligen fredag och här i Skövde skiner solen. Underbart! På jobbet i morse hade vi en genomgång av Kevin.Murphy då vi ev ska ta in den serien.  Jag har testat några produkter idag och det lilla jag testat är positivt. Ska inte säga så mycket mer utan tänkte ta hjälp av er. Här inne är det ju trots allt upp mot 10.000 läsare per dag och någon/några måste väl ändå ha testat dessa produkter? Kan ni inte säga vad ni tycker, gillar ni dom? Berätta gärna för mig! Om en vecka ska vi bestämma om vi ska ha dom på salongen.

Jag gillar utseendet och doften. Men det viktigaste är ju ändå HUR funkar den?

Powder puff är ett volympuder och ger mycket volym. Lite mer "finmalt" än dustit och inte lika cementkänsla. Gillar..!

Body.Builder är deras senaste nyhet, den här testade jag idag. Skön volymmousse som ger vård och fyllighet. Framhäver lockarna och det blir inte krispigt.

Visst är produkterna härliga i färgerna och utseende! Men är nyfiken på era åsikter.

KRAM