• 2010-12-02, 23:46
  • 0

Tåget funkade hyffsat idag, mycket skönt! Direkt efter jag kom hem gick jag till salongen för att jobba några timmar och sen blev det lite fix inför i morgon…. Lisa-Marie min stora finas tjej fyller ju år. Tonåring dessutom! För exakt 13 år sedan var jag stor som en flodhäst, hade gått över 7 dagar. Deras pappa spelade i ett band som precis hade släppt en skiva och hade på köpet fått ett datum för att spela live i nyhetsmorgon på TV4. Tyvärr så blev det inget med det, inte det datumet iaf för då ville Lisa-Marie titta ut. Haha! Just den dagen, ( natten) satte allt igång och naiva som vi var hade vi räknat med att… jag går garanterat över 1 dag till…. de kommer självklart att kunna dra upp, värsta fall får jag följa med och BB finns det överallt. Men vi hann inte ens att åka upp- det blev en bebis istället och den spelningen fick hastigt ställas in. De fick ju som tur ett nytt datum. :)

I morgon fyller hon 13 år och är stora tjejen!

Nu har jag slått in paket och förberett för allt firande på morgonen, jag och M har smygit omkring här och tårtan står i kylen och ljus ska sättas i. Det blir man aldrig för stor för.

Men självklart ska jag också hinna visa er alla bilder från igår, det var så otroligt fint allting. Jag får alltid så mycket inspiration och ideér när man är på visningar, även kul och intressant att prata med andra i samma branch.

Fantastiskt!

Visst är det fint?!

Underbara mini cupcakes!

Vackra, trevliga Valerie Aflalo med vän!

Träffade fina vänner från Liiiiiköping!

Jag och fina Mats! (Bild lånad från stureplan.se)

Jag hade en klänning från Ida Sjöstedt, älskar verkligen den. Hon gör fantastiska klänningar! Örhängen lånade jag från min mamma- visst är dom fina! :) Armbandet är från HM. Håret lockade jag och tupperade, fäste upp det på sidorna. Är det cocktail så är det!

Efteråt så åkte vi till Nordic light hotell, skönt med lugn och mysig miljö. Magnus kom dit och mötte upp oss efter stärnklart show nummer 2. En glad puss var han värd efter ett 13 timmars pass! :)

En underbar blåbärspaj! Men nu är det slut med gottandet för ett tag. :)

Natti! I morgon får ni veta vilka som har vunnit de snygga armbanden.

KRAM!