• 2012-01-10, 23:47
  • 27

Nu kommer äntligen bilderna från när jag gjorde förlängningen i fredags. Vi börjar från början.

Kunden har en kladdig och ganska hemsk förlängning som jag och Jennifer tar bort. Det gick. Puh. Visste inte helt säkert då det var väldigt dåligt gjort och limmet satt kvar i hela huvet. Stackars tjej.

Kladdigt.

Jag tvättade med K-Pak djuprengörande schampo så allt går ur.  Gick hur bra som helst. Tog även deras inpackning, uppbyggande och återfuktande.

Håret blev genast mycket bättre på en tvätt…

En vit rand efter den usla förlängningen... blekt av värmetången. INTE bra.

Tre dagar senare kommer hon igen för färgning. Jag lägger två olika nyanser. Även tonar över vita ränderna...

Efter färg och toning-

Håret är ganska grovt och torr i kvaliten men det är inte dåligt eller svagt. Jag sätter i förlängning från Toupema, keratinvax. Ska man ha extensions tycker jag det är bättre man sparar pengar tills man har råd att göra det ordentligt. Det kostar oftast mer i slutändan annars.

Jag blandar olika nyanser för att skapa mer liv i håret.

 

Jag sätter även högt upp då hon hade mycket uppklippt, korta längder. Här delar jag fästena så de blir lite tunnare. Sen klipper jag ihop det så det inte blir ett lock...

 

Snart klart... högt upp på sidorna och luggen...

Tadaaa! Här är 130 stycken isatta men jag har ännu inte klippt ihop det.

Ihopklippt…Jag är jättenöjd med resultatet och tjejen var lycklig och kände sig vacker!

Visst är det kul med så stor förändring?

Jag har använt HH simonsen sylen nr 4. Vackert med " naturligt fall" och vågor..

 

 

 Vad tycks? Det var roligt att få göra henne så fin efter allt trassel innan. Jag satte i 130 stycken. Viktigt när man har extension:

Sov med fläta, borsta morgon och kväll med en borste utan piggar. Använd produkter med fukt. Löshåret får ingen näring som ditt egna därför måste man använda bra produkter.

I amelia nummer 5 kan ni läsa mer om extensions där jag är med i ett reportage om en mega förvandling, även Jennifer från salongen som gjorde veronica fin. Missa inte, mycket hårtips!

Hur det än är… det går inte komma ifrån att det är ganska kul med extra långt och fylligt hår. :-)

Nu säger jag god natt och hoppas vi hörs i morgon.
Kram

 

 

  • 2011-12-06, 15:29
  • 0

GRATTIS!!!!!!

Matilda Johansson
 som skrev  2011/12/01 kl. 22:12

Hoppas du blir glaaaad! Du har vunnit en fantastisk syl, den senaste som ger fantastiskt svall och form. Maila mig! Ni andra som är intresserade, jag har förstått att den inte finns i alla städer och om ni vill kan vi hjälpa er från salongen. Maila mig ska jag berätta hur ni ska gå tillväga om ni vill köpa den. Sylen kostar 850 kr och den passar även korthåriga. Lockigt, vågigt och det är enkelt att få till det där naturliga ” självfallet”. Så snyggt! Klicka HÄR för att se hur du gör…där visar jag exakt steg för steg och tillsammans med Kevin Murphy spolarna blir det fantastiskt. Nedan ett litet bildspel på några frisyrer där vi använt sylen. Även extensions på Linda med det långa håret. Kommer ni ihåg? Oj oj vad kort hon hade innan… HÄR hittar ni det inlägget där ni får se stora förvandlingen. I morgon kommer Toupema Belgal till oss på jobbet, ska bli kul att träffa dem och få massa inspiration!