• 2017-12-05, 22:47
  • 7

Vilken dag! Jag och Janne har varit på seminarium hela dagen för Bestsellers Hjärntillskott på Svenska mässan i Göteborg,  vilka inspirerande människor vi fått lyssna på.

Ber om ursäkt för suddiga mobilbilder i hela inlägget, ingen systemkamera alls idag.

Första talaren Diana Nyad som är en amerikansk författare och långdistanssimmare som knockade oss med sin starka föreläsning, Never give up. Ge aldrig upp! 

Hon är den enda som har simmat mellan Kuba och Key West, det var så häftigt att lyssna på hennes resa hon gjort. Vilken galen grej! Och vilken närvaro hon hade, så mycket pepp och är en av de bästa jag lyssnat på.

Vi fick även lyssna på bland annat aostronaten Cris Hadfield och Gunhild Stordalen som föreläste om hur vi kan förändra världen genom sättet vi producerar mat och hur vi med våra matvanor kan påverka framtiden. Hålla vikten och midjan får man då på köpet. Hurra!

Hon pratade mycket om våra kostvanor i Sverige och hur många det är som bär på övervikt, tänk vad mycket det kan påverka om man börjar förändra sin kost och äter med ren mat och tar bort skräpet.

Vill ni utmana er, eller klättra på er personliga stege, gå på någon inspirerande föreläsning. Jag får alltid så mycket energi och vill förändra ännu mer när jag lyssnat på något som inspirerat mig.

Mycket fika, kaffe och massa gott när man är på föreläsningar hela dagen.

Jenny Strömstedt var moderator, hon är grym på att intervjua talarna efteråt.
Snygga kvinnor va?!

Hur går det med era squats och träningen? Snart halvvägs, tjoho! Hela 4400 stycken, 6 veckor och 2 dagar. Wow! Vad grymma ni är allihop som kör.

Hur går det?

Rumpan ska upp och ryggen blir rakare! Den här tiden äter de flesta mer men gör inte så stor grej av det egentligen, blir man dramatisk brukar det bara ge bakslag och besvikelse. Öka på träningen istället, vill du förbränna eller gå ner i vikt måste du öka farten. Finns ett talesätt som jag tycker stämmer rätt bra.

Villl du komma i form- Spring fort och lyft tungt. Men det stämmer faktiskt.

Då händer det grejer. Du kommer få bättre flås och du kommer tappa kilon. Lägg på ett par styrkepass i veckan och dra ner på kolhydraterna och sötsaker på veckan så lovar jag också att det händer grejer.

Men gör det inte så komplicerat.

Har så galet mycket inlägg och samarbeten som ska ut så jag måste klona mig tror jag. Veckan som kommer är fullspäckad med jobb men också massa roligheter. Vi ska nämligen till Västerås på torsdag för att se Magnus och Jessicas julkonsert och fredag åker vi vidare mot Sälen! Längtar efter skidåkning och massa snö nu och då åker vi uppåt för att få lite stämning före jul.

Nu har jag gjort mina sista 50 sista squats och ska krypa ner, i morgon ska jag köra julspinning på gymet, så kul det ska bli!

Mysig tid vi går in i nu, men den går alldeles för fort. Vi ska hinna njuta, hinna baka, hinna umgås, hinna träna, hinna köpa julklappar.

PUH. Går och lägger mig, haha. Orkar inte ens tänka på allt.

2017-12-05 Johanna Toftby ,