• 2018-10-17, 17:10
  • 34

Hora! Hora! Hora! Jag hatar det ordet. En hel generation tjejer växer upp och blir kallade för något så fult. Vi föräldrar borde slå oss ihop för att utplåna skällsordet hora. Men jag har inga förhoppningar när den osannolika tv-kändisen Anna Anka står och skriker det åt en mycket yngre kvinna direkt i tv-rutan. Eller horshow som hon kallade Elena Belles klädsel i programmet. 

Något mer oförskämt och förminskande än att bli kallad hora har jag svårt att tänka mig. Det reducerar en människa till en handelsvara, till en bit kött. Att en kvinna kan skrika det åt en annan kvinna förstår jag inte. Jag skäms! 

Men det är mycket med Anna Anka jag inte förstår. Hon har ett ego och ett tonfall som får Zlatan att verka ödmjuk och tystlåten – utan att ha gjort något alls för att förtjäna uppmärksamheten mer än just att stå och skrika och gapa på alla. Att hon gör det okej för unga människor att använda ordet hora skiter hon i. TV3 verkar också skita i konsekvenserna. 

Det enda Anna Anka har gjort för att bli känd är att gifta sig rikt. Så hon borde vara väldigt försiktig med att kalla andra för hora. 

 

 

2018-10-17 Johanna Toftby ,

  • 2012-10-24, 00:02
  • 0

Efter jobbet gck jag ut på en lång powerwalk, vad kallt det var men på ett sätt skönt att “frysa lite” även när man går fort. Bättre förbränning. Är verkligen så nöjd med mina träningskläder. Sköna, andas så jag aldrig fryser eller blir för varm och jag syns eftersom jag ofta går när det är mörkt. Tror ni kan få tag i en del på gymgrossisten.  Nelly.com  Märket heter MXDC sport. Vill ni få tag i jackan jag har (finns inte på sajterna så maila Jannes kompis (som vi tränade med i söndags) [email protected] så fixar han åt er. På deras Facebook kommer det blir en tävling framöver, håll utkik där. =) (När jag bloggar från datorn blir det väldigt konstigt här inne, blir tokig och jag kan inte skriva iphone då min arm strejkar. Måste fixa med Linda i morgon. Ni får tillsvidare stå ut med ett rörigt inlägg)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ikväll var det säsongsavslutning av Hollywoodfruar, jag verkligen älskar det programmet. Men, vad tyckte ni om slutet?Oj, oj, oj….  Jag vet inte riktigt… tyckte de gick över gränsen mot Gunilla. Varför skulle Margareta framföra den där sången egentligen? Kändes som ett skådespel alltihop.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sista avsnittet idag. Jag höll på att trilla omkull av skratt när jag hörde rösten efter programmet- och där tog Hollywoodfruar slut för den här gången men redan nästa vecka ersätts dom av 4 nya kvinnor från småstäder istället samma tid.  HJÄLP. “Ni har väl ingen Gunilla” var det redan en kommentar på faceboook.

Reklamen går för fullt på trean och jag viker mig av skratt varje gång. I slutet av trailern går jag som värsta bonnen med en raggarbil bakom, hahaha det är Skövde det. Mindre än en vecka kvar. Hu, jag börjar bli lite NERVÖS faktiskt, men jag ser väldigt mycket fram emot premiäravsnittet. Hoppas ni ska titta. Tisdagar Tv3 21.00 (hyffsat inkört den tiden hehe)

 

 

 

 

 

 

 

 

Ni kan läsa dessa härliga tjejers bloggar på TV3.se och vilka dom är. Jag får tyvärr inte pga mitt kontrakt på amelia (hade nog inte hunnit med en blogg till puh) så ni kommer ha kvar mig här enbart på amelia.se =)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Hade min gosiga Chillnorway idag, finns HÄR.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tacosallad har vi ätit ikväll, lovely. Inga nacochips naturligtvis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

God natt och kramar//

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 2011-09-19, 23:29
  • 0

STORT gapskratt blev det ikväll när jag gick förbi TVn med dammtrasan och barnen skriker- MAMMA VAD GÖR DU I HOLLYWOODFRUAR?! Shit, det undrar jag också faktiskt. Jag hade helt glömt av detta… I januari var vi ett gäng från amelia på Marias väskrealese och dem filmade ju hur mycket som helst den kvällen, jag fattade dock aldrig att det var till Hollywoodfruar… smarthuvud. Jag blev väldigt förvånad iaf när jag stod där och babblade i rutan ikväll, glad i hågen med mina spontana kommentarer som vanligt.

Och väldigt STOLT över att faktiskt medverkat i superduper Hollywoodfruar. Damn alltså! Förmodligen första och sista gången…. haha!

Det var en väldigt trevlig fest, träffade Jessica som har växt upp i Skövde och vi är gamla jobbarkompisar, glada 90-talet. Any way, det var minst sagt en kul kväll då det slutade med att vi satt uppe på hotellrummet och babblade och tjattrade till kl 04… dagen efter dansade hon tango i TV4. Det kallar jag proffs.

Tycker det ser ganska stiligt ut med uppsatt faktiskt... tror jag måste ha det nästa gång det är någon kul fest.

KRAM

Maria och Kristjan som Jessica vann lets dance med!

Jag ÄLSKAR Hollywoodfruar men med en något skräckblandad förtjusning. Kan inte sluta le åt Gunilla, vad är det med henne som gör allt så kul. Maria får bara större och mer hår för varje säsong, herrejävlar vad stort det är. Gillar henne för hennes underbara uttryck.  Isabelle kommer jag inte på något att skriva om, tycker hon är lite tråkig men väldigt snygg. Agnes-Nicole är så smal. Jättesmal. Fantastisk rolig dialekt och glad! Tjaffset om den där utklädda hunden är dock det bästa av allt.

Jag tror många älskar programmet för deras livstil är så långt från vår verklighet man kan komma så man kan inte sluta titta. Vad tycker ni, tittar ni? Erkänn att ni gör det?