• 2011-05-20, 13:05
  • 0

Yes! I morgon kl 07 är vi på väg till underbara köpenhamn och ska njuta av självaste mr kevin Murphy him self under en spektakulär visning och garanterat fantastiska frisyrer! Vi är så laddade allihop på salongen för att få åka iväg och se visningen i morgon kväll!

THE.STYLIST

KEVIN MURPHY HAR VARIT SESSION OCH EDITORIAL STYLIST I MER ÄN 20 ÅR. HAN HAR JOBBAT MED DE STORA MODEHUSEN SOM ANVÄNT HANS ARBETE SOM OMSLAG TILL DE STÖRSTA MODETIDNINGARNA VÄRLDEN ÖVER, T.EX. VOGUE, ELLE, MARIE CLAIRE M.M. KEVIN FÖLJER INTE TRENDER, HAN SKAPAR DOM. DÄRFÖR FÖRBLIR HAN EN FÖREBILD INOM MODERN HAIRSTYLING. APRIL 2007 FICK KEVIN MURPHY UTMÄRKELSEN “THE AUSTRALIAN MASTERS AWARD”.

HAN FICK DENNA PRESTIGEFYLLDA UTMÄRKELSE FÖR SITT BIDRAGANDE ATT PROFILERA “AUSTRALIAN HAIRDRESSING” ÖVER HELA VÄRLDEN.

Och här ska vi bo!

Bella sky är helt nybyggt, modernt designhotell som ligger vid flygplatsen. Vi är supertaggade och glada för att få bo här!  För mer info klicka här.

Vill ni veta vart ni hittar salonger som har kevin Murphy SAMT fantastiska behandlingen med kebelo jag gjorde i onsdags, klicka HÄR.  Jag lovade skriva mer om hur behandlingen gick till och det inlägget kommer ikväll.

Titta vilken överraskning vi fick av min fina kompis Kicki, hon har ett hjärta av guld! En rosa kasse med skumpa, choklad och annat gott! Tack snälla snälla du! Det blir gott att plocka upp på hotellrummet. :-)

Vi kommer ta med oss alla insperation hem till er efter helgen! Foton och upplevelsen här på bloggen också så klart!

Nu har jag lunch efter en bra start, jobbat sen nio och hann med en halvtimme morgonpromenad i solen, härligt morgon! Vi hörs ikväll, njut av fredag!