• 2015-03-16, 08:51
  • 3

WOW! Ni var många som ville vara med i den här tävlingen. Kul! Vi tävlade ut en natt i sviten De luxe bad på Kung Carl och nu har vi en vinnare.Vi  bodde faktiskt där i helgen jag och Janne och blev glatt överraskade när vi checkade in eftersom vi hade blivit uppgraderade från ett vanligt dubbelrum. Älskar den här lilla sviten.

Romantiskt med badkar mitt i rummet, kristallkrona i taket och en pampig kakelugn bredvid. Kung Carl har väldigt mysiga hotellrum.

Stort GRATTIS till Elin Wiking som vann den här natten!

Vi har mailat dig.

Tack alla som ville vara med, nästa gång kanske det är din tur? Jag har flera tävlingar på G, älskar att tävla ut upplevelser så det kommer mer.

Dags att sätta fart, nu blir det en runda före frukost.

KRAM alla

 

 

2015-03-16 Mitt liv , , ,

  • 2010-10-18, 09:22
  • 0

Jag vaknade till ett underbart soligt Stockholm, har varit nere och ätit frukost och hunnit strosa omkring lite på hotellet. Clarion sign-fantastiskt. Riktigt hög klass och personalen är trevliga och mysiga. Är ni här måste ni kolla in deras SPA och pool uppe på taket, ska visa er bilder när jag kommer hem ikväll.

Jag fick precis ett sms om att min sminktid är lite framflyttad, så jag behöver inte stressa ihjäl mig. Ska nog gå ut en stund och få lite sol innan vi ska in i fotostudion hela dan. Ser fram emot en spännande dag!

Puss och God morgon!

Oh.my.god. Vilken fräsch frukostbuffé som stod uppdukad.

2010-10-18 Mitt liv , ,