• 2018-05-22, 10:04
  • 5

Visst är det kul med snygga hundprylar? Nu är det äntligen premiär för The dashingdogs.se som har massor med fint till våra fyrbenta älsklingar. Jag älskar deras fina bäddar, kolla in kylbäddarna nu när det är varmt.

Lucy var hos Helené som startat hemsidan när vi var i USA och jag är så tacksam för all hjälp vi fick, de är  kärleksfulla och proffsiga och vi fick fina bilder på Lucy när hon fick provtesta deras fina saker som ska in i webbshopen. Ingen hund poserar som Lucy, berättade Helené,  haha. Kanske för att hon är van att fota här på bloggen.

Min älskling! Tack för bilderna Helené! Mitt hjärta smälter.

HÄR har du webbshoppen med massor med fint! Just nu 15% på alla fina bäddar!  

Kylbäddarna är ju hur bra som helst nu när det är varmt, dessa är fyllda med en gel som blir kall när hunden lägger sig på den. Kan användas hur många gånger som helst och är lätt att ta med. Bra rabatt även på dem nu.

 

Fina skålar och tillbehör HÄR. 

 

Här är selen jag alltid har til Lucy, finns ingen som sitter så skön säger Lucy. Haha, men man känner ju på kvalitén och den är superbra. Håller i alla väder och är mjuk och skön.

Bild på när jag hämtar Lucy efter vi landat från USA.

Här är det förmiddag och lillan ligger i soffan och sover, hon vill alltid ta det lugnt på morgonen så jag sitter och jobbar. Vid 11 ska jag möta Anitha på ett fik här i Göteborg. Lovar att hälsa till henne från er, vet att det är många som tänker på dem efter deras älskade Annica somnade in.

Kram från oss