• 2020-03-31, 21:00
  • 9

Åh vad jag är glad för detta! En kompis tipsade mig om märket Icebug som har riktigt bra skor för löpning och promenader. Nu har både jag och Janne äntligen nya skor som vi båda är riktigt nöjda med! Har ni testat Icebugs skor? Alltså dessa är de skönaste jag haft! Många är ute och går mer nu och jag vet även många som vill komma igång att springa.

Letar ni nya skor? Med min kod  TOFTBY20 får ni 20% rabatt på valfri sko, skriv koden vid kassan så dras rabatten av på allt!

Läs HÄR på Icebugs hemsida- de har massor med tips. Vi är ute och går massor nu och det är underbart med nya skor.

Bra skor gör rundan så mycket roligare, vi har gått många mil i helgen och vet ni- första rundan med mina joggingskor gick vi 13 kilometer. Skorna var ljuvliga på en gång. Kan man vara kär i skor så är jag det.

Denna sko finns HÄR och är perfekt för både långa skogspromenader eller en joggingtur i skogen. I denna skon gick jag upp en storlek. Har alltid 38 men de kändes något mindre i storlek så jag tog 39 och är perfekta.
Men! Icebug har fri retur om du behöver byta storlek så är det busenkelt.

Lite grövre alltså. Snörningen är fantastisk! Man behöver inte stanna och springa med lösa snören, detta har de patent på och dessutom livslång garanti. Dessa skor är lämpliga för vandring, hiking och utomhusaktiviteter.

Bilden här nedan är mina joggingskor men funkar perfekt även för raska PWs! Du hittar dessa HÄR. Den här skon känns som en strumpa. Skönaste jag haft! Gått i dessa varje dag nu uppe på berget för jag har börjat jogga mer, de är grymma att springa i.

Dessa skor körde jag min vanliga storlek 38 och är gudomligt sköna.

Jannes skor HÄR Se till att både du och din partner har bra skor nu när ni ska vara ute mer. Jag älskar våra rundor som vi ofta tar på helgerna.

Janne har också två par, dessa svarta är grövre för terräng och han har även joggingskorna.

Läs gärna om deras viktiga hållbarhetsarbete HÄR. Det känns bra i hjärtat att skorna är tex gjorda av återvunna PET-flaskor och de kompenserar för 200% av våra CO2-utsläpp.

2020-03-31 Johanna Toftby , ,