• 2020-11-24, 20:30
  • 0

Jag är så glad att tipsa om detta! För vet ni vad. Idag börjar Ideal of Swedens pangrea! Det är nämligen 50% rabatt på hela sajten, det finns hur mycket snygga skal som helst, tillbehör och massa kul. Tänk vilka julklappar ni redan kan få klart nu.

Dessutom får ni en extra kod från mig som ger er ytterligare 5% rabatt utöver 50% rabatt! Skriv koden TOFTBY i kassan så dras hela rabatten av. Ideal of Sweden finns HÄR.  

De har mobilskal till alla telefoner, glöm inte kryssa i vilken modell du beställer till så du får rätt.

Kolla in denna snygga mobilväska, men den är inte bara för mobilen. Det är som en liten snygg handväska/clutch. Man får ner en hel del grejer, men ändå är den liten och smidig. Och så galet snygg. Den lilla väskan är till dina airpods, visst är den söt? Tänk vilka mysiga julklappar, Marilyn gick fram direkt till båda väskorna när jag fotade förut och tyckte de var så fina. Den lilla finns HÄR. Den lite större HÄR. Finns även fler snygga väskor HÄR. 

Jag har en Iphone 12 och beställde ett par nya skal, dessutom ett nytt glasskydd. Perfekt att ge bort i julklapp, ett nytt skal och ett skydd som skyddar glaset, hur många gånger har man inte stått där och svurit… över den där störande sprickan. Nu har jag alltid ett skydd över glaset. Finns HÄR. 

Det finns mobilladdare i samma mönster så du kan matcha, även väskor och massor med kul, missa inte ringarna man sätter som magnet på baksidan av telefonen så tappar du den inte. Eller som stativ när du ska kolla film eller recept i köket.

Du hittar allt HÄR. Missa inte koden TOFTBY som ger er 5% extra utöver 50% rabatt!

2020-11-24 Johanna Toftby

  • 2018-12-27, 14:04
  • 4

Nu är Ideal of Swedens stora rea igång! Letar du snygga mobilskal ska du passa på nu. Köp 1 få en på köpet, köp 2 få två på köpet, köp 3 få tre gratis osv.

Grymt!

Blusen med rosetter finns även blå som jag har, HÄR. 

Jag älskar alla snygga mönster och färger, även de svarta och gröna i sammet som även är korthållare.

Snygga laddare som matchar din mobil, dessa är så fina.

Du hittar allt HÄR.

Nu ska jag och Lisa-Marie ut på stan och äta lunch, mysigt att hon kommit ner till Göteborg. Ska gå till Saluhallen och köpa havskräftor och ikväll blir det champagne och skaldjur. Längtat efter det!

Lovar även att skriva ner recept på köttbullar och den goda såsen, det var så gott. Kommer lite senare.

 

 

2018-12-27 Johanna Toftby
  • 2018-08-26, 22:00
  • 17

Nu är jag på tåget och snart framme i Göteborg. I morgon är det äntligen dags för releasefesten för min bok på Clarion Post! Är så taggad, glad och pirrig som ett barn på julafton! Mycket som ska klaffa inför en stor fest men har underbara människor omkring mig som hjälper mig. Läser ni boken lär ni känna ormen och cirkusdirektören, då förstår ni.

Tack snälla ni som var med i tävlingen där man kunde vinna VIP-biljett till festen! Tre vinnare är kontaktade förra veckan och har tackat ja. Ni som har vunnit böcker kommer bli kontaktade nästa vecka.

Nu ska ni får se på något snyggt! iDEAL of Sweden har fantastiska mobilskal och alla tillbehör du behöver till mobilen.

Jag har haft massor med skal och visat er förut, men nu har de kommit med ännu mer snygga tillbehör. Fäste till bilen, magneter finns i skalen så du behöver inte klistra på. Matchande laddare och powerbanks, kolla de i blommigt i höstfärger, jag älskar det.

Rabattkod på 20% rabatt finner ni längre ner.

Antique Roses finns HÄR. Visst är de ljuvliga? Mörka, höstiga färger. Mina favoriter.

Perfekt present!

Kul att matcha laddare med mobil och skönt med lång sladd.

Hur vackra är inte dessa plånboksfodral med guldkedja? HÄR. Designen hos Mayfair är inspirerad av det vackra distriktet Mayfair i London, har ni varit där? Så vackert och elegant område.

Ni vet att jag älskar djurmönster- Snygga leopardskal HÄR. 

Magnettillbehör kan jag rekommendera er, bilhållaren är grym och kolla in den smarta ringen man sätter på fingret för att lättare hålla i mobilen HÄR.

Jag tappar ju mobilen jämt men med ringen slipper jag det.

Med koden Johannatoftby får du 20% rabatt på allt! HÄR. 

 

 

 

 

 

2018-08-26 Johanna Toftby