• 2017-01-25, 19:00
  • 4

För tre månader sedan var jag i Stockholm och fick träffa Mia från Imedeen där jag fick göra en intressant hudanalays med hjälp av ultraljud. Hur ser min hy ut inuti? Ni kan läsa mer om det första besöket HÄR. Förra veckan var jag uppe igen för att se vad som hänt och mäta med ultraljud.

Imedeen hudvårdstabletter bidrar till att fina linjer och rynkor syns mindre, hudens kvalitet och fuktbalans bevaras. Produkten arbetar i hudens djupare lager, där vanliga fuktkrämer inte kan komma ner.

Jag kunde tyvärr inte börja äta tabletterna direkt i oktober för jag åt mycket andra vitaminer och ville börja med dessa lite senare. Egentligen ska man äta tre månader i följd innan man ser resultat så jag var lite nervös för vad som skulle visas. Har jag gjort min hemläxa typ, haha!

Men hör och häpna. Jag har ätit tabletterna en månad och vet ni, de syntes redan bra resultat. Innan jag åkte upp till Stockholm i torsdags funderade jag över om jag hade märkt något bara på en månad.

Ja. Jag har faktiskt det. Utan att jag tänkt på det har jag en bättre hy i ansiktet. Under vintern brukar jag alltid vara extra torr, linjer syns mer och sminket vill inte sitta. Nu har jag redan bättre hy, jag behöver inte smörja in mig på kroppen, det är galet.

Här är jag med härliga Johanna som bloggar på Yayas blogg, så go och mysig tjej. Antiha Schulman var också med, tack för en trevlig lunch!

Ett test är att känna på era armbågar eller vader, där blir man ju extra torr under just den här årstiden.

Jag vet hur viktigt det är med fukt i kroppen, inte bara för vad som syns och känns utanpå utan även inuti så vi inte blir förtorkade.

Är ni intresserade att testa Imedeen hudvårdstabletter? Nu finns de på Life! 

I samarbete med Imedeen 

 

2017-01-25 Johanna Toftby , , ,

  • 2016-10-16, 17:58
  • 7

Jag älskar allt som har med skönhet att göra, både inre och yttre. Nu har jag börjat äta Imedeens hudvårdstabletter och det är faktiskt ni bloggläsare som tipsat och skrivit om tabletterna. När jag fick förfrågan om att göra en hudscanning tyckte jag det lät intressant.

Tabletterna bidrar till att fina linjer och rynkor syns mindre, hudens kvalitet och fuktbalans bevaras. Produkten arbetar i hudens djupare lager, där vanliga fuktkrämer inte kan komma ner.

d4a_4006

Duktiga Mia som arbetar för Imedeen åker runt i Sverige hos Life butikerna vissa datum där man kan komma och göra en gratis Hudscanning. Håll utkik, ni måste testa den! Det var häftigt att se hur min hud såg ut inifrån.

d4a_4054

Här mäter vi med ultraljud hur min hud såg ut inifrån. Jag var äldst i gänget, skojade en del om hur mina bilder skulle se ut mot vackra Johanna som bloggar på Yayas blogg som är betydligt yngre. Hehe.

dsc00459

Även Anitha Schulman var med och kommer göra samarbete med Imedeen.

d4a_4165

Det ska bli spännande att mäta huden igen hur det ser ut om tre månder. Nu kommer jag äta Imedeen tabletterna varje dag för att se hur min hud förändras. Jag har hört från många att detta är rikigt bra, min hy blir jättetorr speciellt under den här årstiden.

d4a_4108

d4a_3980

Det var en trevlig dag uppe i Stockholm på Lydmar hotell med ett härlig gäng. Ser fram emot göra ny hudscanning om tre månader.

d4a_4137

IMG_5790.JPG

Ni som äter tabletterna,  vad tycker ni?

IMG_5818.JPG

Kampanjpriser på detta hos Life 19 oktober-1 november

I samarbete med Imedeen 

2016-10-16 Johanna Toftby ,