• 2011-06-09, 23:50
  • 0

LÅNG och hysterisk dag men mycket glädje. Livet blir så mycket roligare om man ser det positivt. Jag får ibland kommentarer- är dina dagar alltid så roliga och glada…är du aldrig off..?

Hallå, jag är inte mer än människa, även jag är ju självklart arg, ledsen, irriterad och off  ibland…. men jag har ett arbete som jag älskar och tycker varenda minut är rolig. Har en underbar familj och vänner- Vardagen är viktig och om jag är off  försöker jag göra någonting åt det. Gör saker jag tycker om, kanske räcker med en lugn promenad eller en god middag. Umgås med mina ♥ Eller kanske inte göra någonting alls…

Men oavsett, ett gott skratt förlänger livet! :-) Eller hur? Vi lever här och nu, bryr er om er själva och era nära, lev i nuet. Uppskatta vardagen, dela era vänners framgång. Avundsjukan gör er arga och negativa tankar är dålig energi- ta bort dom. Att dela med sig glädje ger positiv energi tillbaka. Var glad åt någon annans lycka och sprid ljus! Och- tröst ger tröst.

Förutom massa kärlek ska jag dela med mig av en annan sak- ytlig dock men ack så underbar. I morse gjorde jag folieslingor på en utav mina fina kunder- hon hade den här på sig och jag blev helt kääääääär. Frågade vart den kom ifrån och undrade om jag fick härma henne. ;)

Åhh den var såå fin! Och vet ni- den finns på Indiska- 59 riksdaler.

Visst är den vacker? Tips till er, hoppas ni hittar den om ni tycker om den.

Nu är det sovdags, ska på utvecklingssamtal med Lisa-Marie i morgon och sen är det jobb och mysig fredag!

Var rädda om er, njut av helg och grattis alla studenter!! :-)

2011-06-09 Mitt liv ,

  • 2010-11-11, 20:34
  • 0

Vi kollar på Robinson och njuter av glögg och pepparkakor. Jag har tagit fram mina söta ljuslyktor från Indiska, det blir så mysigt och lite lagom juligt. Har en hektisk tid på jobb och allt runtomkring därför njuter vi redan nu. :-)

Förresten, jag skulle behöva er hjälp med en klänning. Som ni dessutom kan vinna- missa inte att kika in här lite senare!

Puss

2010-11-11 Mitt liv ,