• 2015-02-09, 13:02
  • 7

 

Ny vecka är i gång och när Janne hade åkt iväg till jobbet gick jag upp och gav mig ut på en runda före frukost. Solen skiner, det går inte sitta inne då även fast jag har massor att göra vid datorn. 45 min rask PW, sedan god frukost. Idag ska vi sportlovsmysa efter lunch, träffa Linnea och ska bowla på starbowling! Så kul det ska bli, tänkte även äta där då jag hört dom har bra mat.

IMG_4709.JPG

Turkisk yoghurt, jordgubbar och kokosflarn samt kaffe.

Nu finns tidningen “Härligt Hemma” ute en vecka som är en inredningstidning/bilaga till Aftonbladet. För två månader sedan gjorde vi ett litet reportage som kallas för “stjärnrummet”. Vi valde min matsal samt “några favoriter.” Även en del inredningstips samt vad mitt hem och inredning betyder för mig. Allt kan ni läsa i tidningen som finns där dom säljer Aftonbladet.

IMG_4715.JPG

IMG_4717.JPG

Tusen tack för ett jättefint reportage med fina bilder. Foto: Karin Wilderhem Text: Fanny Wikander

En tavla som betyder extra mycket är den här ängeltavlan Annika Reinhold har gjort. Hon är fantastiskt duktig och jag blev så glad när jag fick den.

IMG_4724.JPG

Hon mailade mig och frågade vad jag tyckte om för färger mm. Min stil visste hon redan, haha eftersom hon läser bloggen. Jag blev så rörd och glad när jag öppnade paketet. Varma, jordnära färger. Guld, brons, även zebra, snake och massa glitter som skimrar. Förstås ;)

IMG_4727.PNG 

Just nu har jag inte bilderna från systemkameran men hittade dessa som jag har lagt upp på instagram.

IMG_4726.PNG

Hon målade en “Johanna” och just denna finns det bara en av. Det är det som är konst för det blir också personligt. Vill ni komma i kontakt med henne? Man blir helt kär i hennes tavlor och nu ska jag beställa en till som kommer hänga bredvid. En fortsättning på den som redan finns. Hon finns också på instagram och heter Annika Reinhold.

Än en gång, TACK underbara Annika.

Hoppas ni får en bra måndag, är ni lediga kanske något i veckan om barnen har sportlov?

Nu ska jag skynda mig att fixa ordning lite, har fått mycket gjort vid datorn så nu stänger jag igen den tills krönikan ska skivas i kväll.

KRAM på er