• 2015-06-07, 23:36
  • 7

Hej finingar!

Har fortfarande knappt landat efter helgen. Svävar fortfarande på moln! Så mycket kärlek och energi på en och samma gång. Att ha hand om ett sådant här stor event och ansvara för allt krävs bra medarbetare, just i detta inlägg vill jag tacka er lite extra.

DSC_0551

Jag är nog lite halvgalen ändå, är trött så jag vet inte vad men ändå sitter jag redan och planerar nästa event. Har redan tidigt i våras planerat in ett annat event här i Göteborg på ett centralt hotell så nu ska jag ta tag i det. Tycker det är väldigt roligt att arrangera sånt här och brinner för att dela med mig av inspiration, träning, hälsa, fashion och god mat. Det allra viktigaste i livet är att ha kul! Just det pratade båda våra föreläsare om. Ha roligt!

Ni anar inte hur mycket bilder jag har. Vet knappt vart jag ska börja men i fm satte jag mig i några timmar för att rensa ut och plocka fram dom bästa. Har även fått många från en del andra som var med så nu är allt samlat i en stor mapp. Hundratals. I morgon kommer vi lägga ut alla bilder i ett bildspel så blir det enklare för er att se. Skulle blivit Km långt det här inlägget annars.

Jag vill med detta inlägg tacka framför allt ER gäster. För inga gäster, inget event. Jag har äntligen fått träffa så många fina läsare in real life och även fått  lära känna en del. Ni är underbara! Hoppas vi ses till hösten igen, tror det kan bli ett datum ganska snart så håll utkik här inne. Det blir lite liknande upplägg fast ännu större. Om vi kan fixa ett eventbolag som hjälper till så kanske jag till och med kan hinna med att hålla en föreläsning om hur träningen hjälpte mig att bli fri från panikångest och sockerberoende. Har föreläst om det några ggr och det är riktigt roligt. Om hur jag fick in kontinuitet i träningen och även kost.

IMG_2343.JPG

TACK till Jessica och Johan på Blueco.se  Vi har suttit i många timmar varje dag, pratat säkert tio ggr per kväll i bland och vi är så lyckliga för att det blev så bra vi önskade.  Det har varit väldigt roligt att få göra detta stora event tillsammans med er.

1Tack också till Sara, Henrik för allt ni gjort. Utan er hade det aldrig gått. Tack också alla som jobbar på Melrose och Lodge Living.

Vi börjar från början. Hela veckan har vi hållit på att hämta grejer, ta emot paket och hämtat paket från alla företag som är våra sponsorer både som priser och i goodiebagen. I torsdags checkade vi in på Sankt Jörgen och där satte jag, Jessica och linda fart med allt som skulle fixas.

IMG_2287.JPG

Goodiebag. Jag har drömt om dom här rosa påsarna med alla grejer i. För när vi skulle lägga i allt tog det typ aldrig slut, haha!

IMG_2295.JPG

IMG_2318.JPG

Dagen D på fredag morgon smög vi runt före alla checkade in och ställde ut allt som skulle stå på rummen.

Roomservice!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

IMG_2571.JPG

IMG_2563.JPG

Och detta stod på alla rum.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Våra små påsar blev ganska omtyckta tror jag, det är roligt att fylla goodiebag med riktiga grejer som går att använda och inte bara reklam…

SAMSUNG CAMERA PICTURES

(Rosa stor Shake fattas och en chokladbit från cloetta på bilden) Kolla presentkortet från Saga of Sweden. 400kr som varje gäst kunde handla för HÄR. Ni som var med på eventet- glöm inte använda det nu!

DSC_0657

Kvällen före slog vi även in alla priser….och jag lovar….Det var inte vilka priser som helst. Vi hade fått massor!

TACK alla sponsorer: 

Blueco.se, Melrose, Lodge Living, Saga of Sweden, GHD, Tendenz, Löfvingkliniken, Jeanreborn, MAIN, Cloetta, Bonnier, Chriss Divane, MXDC, Back to Basic PT, Böcker från Åse Falkman Fredriksson, Estetikkliniken, Nilfisk, MM sports, ASIF, Calwine AB.

Så otroligt fina grejer! Hoppas jag inte glömt något, påminn mig isf!

DSC_0497

DSC_0500

IMG_2328.JPG

Lite senare kom Janne hem från Prag och åkte direkt ut för att hjälpa till. Mycket lådor skulle vikas.

Tack fina Linda för att du varit med oss hela helgen och hjälpt till med allt. Tack även min syster Linnea. Du är grym! Också hjälpt mig med mycket.

DSC_0503

IMG_2323.JPG

Och sedan kom Åse! Hon körde ju igång sin föreläsning ganska tidigt på fredagen så därför ville hon komma upp på torsdag så hon kunde installera sig. Så kul att ses äntligen!

IMG_2564.JPG

IMG_2325.JPG

När vi började bli klara med allt öppnade vi en flaska champagne.

IMG_2327.JPG

IMG_2298.JPG

Gissa om jag sov skönt när vi kröp ner. Fick chansen att bo i den här fina sviten, gott om plats också för allt vi hade med oss.

IMG_2303.JPG

IMG_2299.JPG

IMG_2389.JPG

Sov gott kan man säga…….

IMG_2331.JPG

IMG_2570.JPG

Sankt Jörgen Park resort. Vilket hotell! Jag har bott där några gånger och det var nu en märklig känsla att abonnera hela hotellet, haha! Så fint det är och jag tror alla trivdes. Vi hade ju dessutom så jäkla tur med vädret! Sol!!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Tusen tack all personal och Ian som hade hand om middagen på kvällen. Jag är riktigt imponerad över att lyckas servera så god, vällagad, varm mat till SÅ många gäster. Inget gick fel. Allt flöt på precis hela kvällen och maten smakade så bra. Jag och Åse pratade om just detta. Det är underbart med bra service från början till slut som serverar god mat och allt funkar.

Ni måste åka till Sankt Jörgen! SPA, golf, bröllop, fester, event. Man kan göra allt! Ligger några Km bara från centrala Göteborg.

Här är den duktiga supertrion från salong Main här i Göteborg.Vad dom jobbade! Dom erbjöd fix inför kvällens middag och dom hade ett stressigt schema men hann med väldigt många. Tack tjejer!

IMG_2457.JPG

IMG_2447.JPG

Även jag fick fina lockar trots träningskläder jag hade hela dan.

IMG_2448.JPG

Många satt ute i solen och njöt efter träningspassen.

IMG_2440.JPG

IMG_2380.JPG

Blueco.se hade byggt upp en grym shop! Som dom handlade! Hörde att det var uppskattat att vi hade grejer till försäljning.

IMG_2386.JPG

IMG_2387.JPG

Snygga LDIR, Jsquad, Just R mm mm. Här ser ni även Linda i en nyinköpt rosa MXDC jacka! Janne och jag hade med oss lite träningskläder vi köpt in. Även en del mössor mm.

DSC_0542

Janne hade fullt ös hehe

IMG_2430.JPG

Hotellet hade ordnat extra fina priser i shopen mm.

Vill tacka från hjärtat till våra duktiga föreläsare och inspiratörer!

Åse Falkman Fredriksson 56 kilo föreläste om: Ditt bästa jag- Kost för kropp och själ! Åse är Kostrådgivare, koksboksförfattare, bloggare och inspirerar tusentals att hitta en sundare inställning till just kost. Ät och njut!

Hon hade en jätteintressant föreläsning och pratade om just kost. Om hennes viktresa och sockrberoende, periodisk fasta, belöningssystemet mm mm.  Även om hur kosten påverkar oss, att vi behöver också se till att ha roligt. Man äter faktiskt “mindre” när man kanske sitter med ett gäng vänner, har roligt och umgås. Tusen TACK Åse. är så glad att du var med! Du var jätteduktig! Hon har även bloggat och lagt upp fina bilder från helgen. Tack för dina fina ord.

IMG_2368.JPG IMG_2388.JPG

Blommor till alla förstås.

IMG_2365.JPG

IMG_2336.JPG

IMG_2565.JPG

IMG_2450.JPG

Marcus Olausson föreläste om: Vad gör träningen för dig!

Marcus är PT, läkarstudent fjärde året, Herkulses i Gladiatornerna och fd handbollsproffs.

IMG_2568.JPG

Oj oj, vilken grym föreläsning om allt vad träning gör med kroppen. Myter och sanningar, mycket fakta och intressant att lyssna på. Ögongodis till gästerna också. ;)

IMG_2567.JPG

IMG_2566.JPG

Vet ni, Marcus är redan klar till höstens event, nu ska vi bara sätta ett datum och börja planera resten!

IMG_2416.JPG

Sedan hoppar vi till träningen! Anders fernett är CrossFit instruktör och driver även Borgen i Alingås. Han var med oss för att få med så många som möjligt och visa att just CrossFit inte alls är något man inte kan vara med på. Många är rädda och tror dom inte kan. Jag vet också att vi tjejer är lite rädda för att “ta i”. Att det kanske är lite för svårt, för tungt.

Anders tog hål på den myten och var med när vi hälsade alla välkomna vid 11, där fick han chansen att presentera vad det är för träning och att det är både roligt och ger väldigt mycket…..

Gissa hur många som var med på första passet? 55 stycken! Vi var så många så vi trodde först inte vi skulle få plats. Vi värmde upp utomhus och det var skönt att solen var framme.

IMG_2410.JPG

IMG_2411.JPG

IMG_2423.JPG

Sedan jäklar körde vi järnet!! Vi var i lag- körde olika repetitioner med vikter. Sedan kör man så många varv man bara orkar på en viss tid. Jag har läst på mångas instagram att flera knappt kunde ta sig upp ur sängen, att dom hade en galen träningsvärk. Haha, skönt och härligt! Då händer det grejer. Högintensiva pass är grymt!

IMG_2582.JPG

En övning var denna: Vi skulle bära sin lagkompis och springa ut och runt en bit sedan tillbaka. Galet roligt och sjukt jobbigt. Jag och Åse bar varandra, fick världens skrattaattack åt att den enda vi pratade om medan vi sprang : VAR ÄR KAMERAN! Vi mååååååste ta kort!! Skadade bloggare. 

Jag måste säga, ni som var med på det här passet- SÅ BRA kämpat allihop!

DSC_0585

DSC_0580

DSC_0597

DSC_0640

DSC_0607

Tack Anders! För ett vansinnigt roligt, inspirerande pass. Du är grym på att få med alla, ta i lite mer och även lära ut. Hoppas vi ses igen!

Stort TACK också till Pontus Borg som underhöll under middagen. Han var den som spelade även på min 40-årsfest! Jag visste att han levererar, är bäst på att få igång folk och köra allsång, raj raj och ta med dom bästa låtarna.

Stress inför middagen men hann med en snabbdusch och på med festkläder.

IMG_2456.JPG

Min stiliga Janne. <3

IMG_2454.JPG

Fick många fina bilder från Åse. Tack vännen!

IMG_2578.JPG

Vid förrätten stod gästerna på stolarna. =)

IMG_2585.PNG

IMG_2461.JPG

Vilken middag! Det var fullt ös och så kul vi hade!

IMG_2577.JPG

Vi tävlade ut priser, sjöng allsång, det var galet! Mer bilder i bildspelet i morgon.

Sedan var det modevisning, Brasilianska dansare som uppträdde och vår duktiga DJ Felicia som även ingår  gruppen Grabb som spelar på stora nattklubbar runt om i Sverige och i sommar kör dom även på Bråvalla!

IMG_2579.JPG

Puss på dig! Du var grym DJ! Dessutom även den som såg till att allt funkade när vår allra sista artist skulle överraska. Om ni visste vad roligt det var att smussla in Magnus källarvägen! Han tog sedan hissen upp och DÄR small det ordentligt och vilken entre!

IMG_2589.PNG

 

Tack Magnus för att du och Mats körde efter genrepet på Diggiloo i Tanumstrand. Sedan tillbaka igen för att upp tidigt och jobba. Magnus levererar och det var ett enda glädjerus band gästerna och jag tror dom flesta gillade vår lilla överraskning.

 

IMG_2580.JPG

Fler bilder i bildspelet ni inte får missa i morgon. Kommer även en film.

IMG_2573.JPG

Jag är evigt tacksam för alla som varit med i helgen och den här bilden talar för sig själv. Glädje, energi och till hösten kör vi igen. Hoppas vi ses!

Bildbomb i morgon, då kommer det festbilder från kvällen. Vill ni kolla gästernas bilder på instagram kolla in vår hashtagg för eventet: #feelgoodfeelyou

Puss och kram alla   

Uppdatering. Har inte hunnit läsa några bloggar mm alls i helgen men såg nu att Magnus lagt ut bilder från festen! Ni hittar hans fina blogg HÄR. 

Lånade bilder från Magnus och Mats. Fler finns på bloggen.

jt4

Foto: Mats Carlsson

Outfit: Kort topp, lång kjol, One days lovin från Blueco.se (Hade två olika, denna är den sista.) 

jt5

Foto: Mats Carlsson

 

 

 

  • 2015-05-31, 18:05
  • 6

Stort GRATTIS alla fina mammor på Mors dag! Hoppas ni har en riktigt fin dag. Extra grattis till min mamma, idag jobbar hon hela dagen men ett litet gammalt kort från den gamla tiden måste jag visa.

IMG_2055.JPG

Förmodligen stolt mor över tre döttrar som satt snällt hos fotografen för att fotas med brudpar. Vi var brudnäbbar åt vänner och släktingar och våra klänningar sydde mamma så stiligt åt oss. Rosa band och rosetter. Jag har dock inte ärvt hennes sytalang, hon är grym på att sy och varit slöjdlärare och sömmerska en gång i tiden.

GRATTIS lilla mamma!

Igår kväll var jag och Janne hemma hos Jessica och Johan för att planera allt inför helgens stora event på Sankt Jörgen! Oj oj, nu är det så galna roliga grejer klart att jag spricker snart. Vi har fått klart med det mesta praktiskt, det är också en hel del med alla priser, goodiebag, allt som händer under kvällen, uppträdanden, träningspassen, alla tider som ska in i programmet mm. Blueco shoppen kommer vi bygga upp dagarna före, ni kommer alltså kunna handla massa roliga grejer från Melrose och Lodge living på plats. Alla får 20% rabatt. Den shoppen är öppen från början till middagen som börjar kl 20o:00, det är även där vi kommer ha vårt “centra” som en liten informationsplats där ni kan få hjälp med ev frågor om det som sker under helgen.

IMG_2039.JPG

Här planeras det för fullt.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Johan grillade underbar röding och premiär för färsk potatis. SÅ gott!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Timmarna flög fram, det är så kul att planera sånt här! Skönt när man får saker att falla på plats.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Fick god pannacotta som smakade mums.

IMG_2050.JPG

Otroligt vackert ljusinsläpp men mörk himmel den kvällen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

…annars hade vi nog tagit ett skönt dopp. Dom har ett väldigt härligt hus.

IMG_2052.JPG

Janne är snygg i sin nyinköpta skjorta. Min tunika är Lo-Ika från förra året men kolla hos blueco Den finns inne igen. Leopard funkar alltid.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Tack för en supermysig kväll! Nu smäller det snart, på onsdag ska vi ses och börja bygga upp allt ute på Sankt Jörgen, torsdag kommer Linda (min vän och kollega som hjälper mig med allt kring bloggen) ner från Sthlm och ska hjälpa till. Åse anländer också på torsdag så vi är ett härligt gäng på plats redan dagen innan. Kanske någon av er som också kommer på torsdagen. Ni vet att man kan boka extra nätter för endast 500kr/pp?! Vet några skulle stanna kvar på lördagen också. Sankt Jörgen har ett fint SPA och härlig relaxavdelning ni inte får missa.

Jag kommer skriva mer info nu i veckan angående schemat och vad som händer. Programmet för hela helgen kommer mailas ut och det kommer även ligga på ert hotellrum ihop med goodiebagen. Passa också på att shoppa, 30% rabatt med er personliga kod som ni fått på mail.

IMG_2078.JPG

Ser så fram emot helgen och att få träffa er alla. Det känns  fantastiskt att så många vill komma! Pratade med Åse idag, hon är också laddad till max! Hon kommer förresten sälja sina grymma recept och inspirationsböcker för 2ookr/styck. Hon signerar efter sin föreläsning men det ska nog kunna gå att köpa böckerna under hela helgen.

Dags att fortsätta här, vi ska till Nordic Wellness och köra ett träningspass. Min nacke är ok men inte bra. Jag mår dock bättre av att vara igång känner jag. Tack för era råd!

KRAM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 2015-05-28, 19:08
  • 8

Flera undrar över dagsbiljetter till inspirationshelgen den 5e juni, ni som tex bor i Göteborg eller inte kan stanna över. Vi har några dagsbiljetter kvar. Allt ingår från början till slut (utom logi). Föreläsningarna, träningspass, all mat, frukt, smoothie,  kaffe mm. Middagen på kvällen, priser, goodiebag samt tillgång till personlig kod som ger er 30% rabatt på allt på Blueco.se! Ni kan även få styling av tjejerna på Main om ni vill. Dom är på plats under hela eftermiddagen och erbjuder fri styling tillmiddagen. (Ni kan byta om och fixa er inne på relaxen till middagen.)

Ni anar inte hur mycket priser vi har så jag tror en hel del kan till och med gå plus. ;)

Vill ni kika in på vackra Sankt Jörgen Park resort klicka HÄR. 

5327

1389

Vill man inte vara med och träna kan man förstås njuta inne på relaxavdelning istället. Vill man kanske istället ta en ansiktsbehandling så gör man det. Vi har ett fullspäckat schema men man är med på det man vill.

Vi kommer få en fantastisk helg, jag ser så mycket fram emot att få träffa er alla! Ser även fram emot våra grymma föreläsare, jag vet att vi kommer få lära oss SÅ mycket. Kost, hälsa, träning och inspiration.

Idag har jag tagit emot två leveranser till goodiebag. Tror ni kommer bli glada. Det är väldigt  mycket att rodda med nu men också väldigt roligt. Fick mail om ännu mer priser idag. Fattar inte vart det ska sluta, det är måååånga företag som vill vara med. och det blir bi glada för! Eller hur?

För att boka dom sista dagbiljetterna klicka HÄR. Där ser ni också hela programmet.

bert-nya-011

Detta kan ni inte missa!

 

  • 2015-05-25, 20:50
  • 9

WOW! Nu är det över 100 bokade till vår stora inspirationshelg på Sankt Jörgen den 5-6 juni. Det kommer bli en galen helg. Ni som har bokat, har ni några speciella önskemål på varumärken i Blueco shoppen som kommer byggas upp under helgen?  Det kommer alltså finnas en hel shop med galet mycket fint från Blueco.se där det är minst 20% rabatt på allt. Vi har även en överraskning till er som bokat, ha koll på era mail.

Vad vill ni ha för varumärken? Pleasejeans, Jsquad, Ldir, Ajlajk, Sixty days? Smycken, klänningar, skor, väskor? Kika gärna in på Bluco.se för att se lite vad ni gillar. Skriv gärna nedan i kommentarsfältet eller maila på [email protected] så tar vi med så mycket vi bara kan!

27895099-origpic-e920ce

24071135-origpic-ba7cef

26079277-origpic-145fdf

27919520-origpic-fdab47

27441486-origpic-db7941

 

Finns så mycket fint…. vi kommer dessutom köra en modevisning på kvällen och det kommer bara vara massa tokigheter ! Under middagen kommer Pontus Borg uppträda, han är väldigt duktig och kan få vilka middagsgäster som helst att stå på borden. =) Han uppträdde bland annat på min 40-årsfest. Han är grym!

11193406_689354987843453_7757363181211907887_n

Kl 20 är det middag och då smäller det i restaurangen. Där kommer vi även dra alla vinnare, priserna kommer jag visa här inne i veckan. Jag fattar inte att det blivit så här stort, vi har så fina grejer så jag smäller av snart. Hela programmet och catider hittar ni på vår facebooksida HÄR.

Vet ni mer? Under kvällen kommer DJ brudarna i Grabb spela! Dom är från början dansare, jobbat i nattklubb tillsammans och nu har dom gruppen Grabb och spelar på stora nattklubbar runt om i Sverige. Dom kommer tex spela på Bråvalla. Hur häftigt är det inte att dom även kommer spela på vårt event på Sankt Jörgen!! Det- kommer-bli-drag. Det är koreograferade dansshower, party och grym musik. Det blir tryck!

11178264_716355421806996_39930670615027446_n

IMG_1715.JPG

IMG_1714.JPG

 

Kolla detta:

 

Nu finns det bara några platser kvar, sedan är det helt smällfullt i restaurangen och föreläsningssalen. Jag fick några mail om man kan ta med sig mannen, självklart! Här är alla välkomna! Passa på att ta en romantisk helg på det här eventet som passar båda. För bokning klicka HÄR. 

dsc_0141

dsc_0159

 

Överraskning!

Håll utkik på era mail ni som bokat, där kommer ni nämligen få en personlig kod som ni kan handla för på Blueco.se  innan. Hela 30 % rabatt kommer ni få på allt. Det ni handlat kommer sedan levereras till ert hotellrum och är på plats när ni checkar in. Inte illa va!

Vi ses snaaart!