• 2011-04-16, 09:05
  • 0

God morgon vänner!

Efter jobbet igår var det bara jag och Lisa-Marie, vi bestämde att vi skulle äta räkor och mysa i soffan till lite TV. Färska räkor med limeaioli är nog det godaste som finns. Vilken lyxkväll med pajen till dessert! Lika god igen fast med ekologisk vanlijglass från Sia. Sen slocknade vi i soffan båda två… :-) Därför kommer bilderna idag.

Så här blev färgen på kunden jag visade igår. ( Hade inte systemkameran och ljuset kommer inte riktigt till sin rätta med mobil)

 

Fint när man även kan dra håret bakåt också! Svor efter denna bild för telefonen dog, det blev inga fler bilder. Men nu ser ni färgen vad det kan göra med olika nyanser.

 

Vill visa er två fina ting jag älskar just nu! Tips till present eller kanske till er själva då det är bra pris. Bling bling och ett snyggt iphone fodral!

 Ringen är jag helt kär i! Ni hittar den HÄR. Mitt iphone fodral finns HÄR. Lite lördagstips, nu ska jag fixa i ordning mig lite. Ska strax åka till Alingsås för att titta på handbollsmatcher! Någon läsare hade skrivit att jag har många läsare där, vad roligt!!

kram och njut av lördag…!