• 2019-03-25, 21:37
  • 5

Kör ni ut mot öarna mot Key West ska ni inte missa alla vackra stopp på vägen. Samma som när vi bilar ner mot Italien och kör genom Tyskland och Österrike. Det finns ofta mycket fint att se på vägen som man kanske inte vet om.

Islamorada skrev jag om förra året och ni är många som upptäckt detta lilla paradis när ni kör ner mot Key West. Det finns ett par hotell men vi har bara stannat för lunchstopp, missa inte den magiska stranden Morada bay! Som en saga man kliver in i.

Här kan man luncha, bada, sola i de sköna solstolarna, det spelar skön musik, ibland är det bröllop nere vid vattnet. Vi äter alltid lunch på Fish Company som ligger precis bredvid. Igår hade de en trubadur mitt på dagen, solen stekte och det var så härlig stämning. En kall öl och en god ceasarsallad.

Efter ett par timmar körde vi mot Key West! Vi ska stanna här två nätter och i morgon kör vi uppåt mot västra sidan Florida.

Nu är klockan 16.30 här och vi har precis kommit tillbaka till hotellet efter en heldag på stranden. Ikväll blir det solnedgången vid sunset pier och sedan gomiddag. Ni kan se massor med film på instastories, så kul att ni är så många som följer mina stories.

Puss och kram!

 

 

2019-03-25 Johanna Toftby , ,