• 2010-12-07, 08:10
  • 0

God morgon!

Jag hittade några bilder jag ej hunnit publicera- här kommer dom.

Mats utanför Stockholms konserthus när vi skulle på Stjärnklart!

Här är vi på väg upp till våra platser. Ni som undrade vad jag hade på mig- glittrig top från Vero moda ( förra året) och en vit kort kavaj HM. Kul med lite Las vegas ala 80 tal :-)
Vilken show vi fick se! 5 starka röster och fantastiska artister. Charlotte Perelli, Peter Jöback, Sarah Dawn finer, Jerry Williams och Magnus.  Och alla duktiga dansare….!!

 

Liten present som jag hade med från Skövde, saffransglögg och saffranschoklad. :)

Mats blogg har ni inte missat va? HÄR!
På plats!

Här kommer två frisyrbilder. Långt och blondt… Det jag vill visa är att det finns så otroligt många olika blonda nyanser. Det behöver inte vara vitt…….  Havreblondt, sandigt guldigt eller med lite beiga , kallare färger. Snyggt.

Same same but different….Snyggt svall!  Fast en äkta och en extensions. :)

Dags för jobb! Vi hörs snart igen.

Puss

  • 2010-08-11, 23:17
  • 0

Ännu en dag som rusat fram! Men två timmars vila på tyst avdelning på tåget- det gör susen. Sen var det raka vägen ner till jobbet och köra igång med dagens kunder. Ikväll hade Henke och Carro bokat tid och efter vi var klara gick de med mig hem en stund. Det är skönt ibland när man får besök på en sen kväll att du kan ju faktiskt inte göra så mycket mer än umgås. INTE städa och plocka plocka plocka…..

Jag läste på Magnus blogg att de hade använt min lilla “present” till middagen som jag hade med igår. Klicka HÄR  får ni se vad smaskigt!
Underbar affär som man inte kan låta bli att kika in i när man går förbi. Magnus har även lagt ut fina klipp från allsången om ni vill titta på det.

Nyklippta! Men nästa vecka ska Carro få långt hår igen.  Skumt de där…. men det är ju det som är roligt. Förändringar.

Och lite bilder från igår…………

Snyggve och tröttve. Vem ligger lite relaxed i soffan då?

Jepp så här ser det ut alltsom oftast. ;-)  Ni ska inte då tro att vi ligger på latsidan inte. Nähärrå. Här bloggas det för fullt! Det bästa av allt är ju att vi är blogg-grannar. Vi stödjer tex varandra vid tekniska problem.

Så mycket folk!!! Närmare 15.000 personer hade letat sig upp till Solliden igår kväll.

Detta är kult. En legend. En äkta Mr Jerry Williams.

Nu är blir det sängen för mig, efter en lång och härlig dag kommer jag sova gott.

Kram på er!