• 2017-03-22, 21:01
  • 20

I samarbete med Spar Hotel 

Nu är bloppisen nära! Jag fattar inte hur jag ska hinna få ihop allting till lördag. Det ligger små berg av saker som jag inte sorterat här och var så det blir bara mer och mer fina saker som kommer med. Bäst av allt – kom bara på bloppisen så är du med i utlottningen av en hotellnatt för två personer på antingen Spar Gårda eller Spar Majorna i Göteborg!

Berätta för mig om du kommer och hälsar på bloppisen så blir jag glad! Är det något särskilt du letar efter så fråga här på bloggen.

Jag känner mig supertaggad nu, vi var på plats i helgen och började förbereda. Det finns så otroligt mycket fina kläder och blir mer hela tiden, så ni kommer att kunna göra pangfynd. På fredag åker jag och min bästis Hanna ned för att använda hela dagen till att förbereda och hänga upp.

 

Men jag kommer förstås inte vara ensam. Janne är med, och tjejerna, och som ni säkert undrar mest över: det verkar som Annica kommer också! Hon känner sig bättre nu och ser så mycket fram emot att få träffa er alla tillsammans med sin man Krille. Kom och hälsa så de får chansen att tacka för all kärlek och all hjälp med insamlingen så den hård drabbade familjen får komma ut och resa tillsammans.

Hon är med oss mellan 14 och 16, sedan checkar hon och Krille in på hotellet för att få en myshelg. Det behöver de.

Så kul att ni som kommer på bloppisen kan vinna en natt på hotell!

Ta gärna ett glas vin och ät något gott med oss, hotellet har specialerbjudande på jättegoda räkmackor och ett glas till., Det brukar vara massor av folk och långa köer så kom i tid. För att motivera er lite extra så lovar jag att ge en goodiebag med roliga saker till de 20 första som handlar av mig.

Vi kommer även ha med massa saker från vår egna shop johannatoftbyshop.se Ni kommer kunna handla reflexer, mössor till specialpris och vill ni beställa redan nu från hela shoppen så går det bra, då kan vi packa era ordrar och ta med om du vet du ska komma till bloppisen. Vid kassan klickar du i “hämta i Göteborg” så tar vi med det till bloppisen. 

 

Bloppisen är mellan 14 och 16 den 25 mars på Spar Hotel Gårda i Göteborg, inte långt från Ullevi. Det finns några få parkeringsplatser på gården, två större parkeringsplatser i närheten och ett garage mitt emot vagnhallen, det tar ungefär fyra minuter att gå därifrån. Hållplatsen heter Svingeln och är ungefär lika långt bort.

Vi ses väl på lördag?

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 2016-12-09, 22:19
  • 18

Lovade er julklappstips och här kommer första inlägget. Jag har fotat som en galning idag, letat på nätet och börjat ta fram mina bästa tips och samarbeten med företag jag tycker om.

img_1551

Först ut är vår egna shop. Jag kan ju inte ljuga om att det är kul när Janne går all in, han älskar pyssla med den här lilla webbshoppen som är vår lilla bebis. Det är hjärtligt och mysigt att ha en egen liten webbshop som vi båda har hand om tillsammans.

Gillar ni att jobba med er partner eller ryker ni bara ihop? Hehe

Älskar, älskar armbanden från Bud to rose! Blanda hur du vill, jättemysig julklapp att ge bort till någon du tycker om eller varför inte till dig själv. HÄR. Jag har ibland många armband och ibland bara ett. Det är också fint.

dsc_1287pleasejeans_

dsc_1274pleasejeans_

dsc_1261pleasejeans_

15384437_1254473834640839_2863679699767810800_opleasejeans_

Nygjorda julnaglar idag. Är jättenöjd med färg och form. Vilken perfektion! Tack Tindra på salong Twinklingbeauty (Skövde)

dsc_1281pleasejeans_

dsc_1289pleasejeans_

Jag och Marilyn frossar i skaldjur efter ett galet tufft pass på gymmet, Jessica är bara bäst. Har tränat pass för henne i över 20 år, hon är grym. Hög musik, bästa jag vet är hårda pass! Hade räknat med legworks men det blev både tabata och crossfit. Puh. Älskar fredagsträning! Nu blir det mycket julgodis och mer gott så då är det skönt med lite hårdare träning.

img_1580

dsc_1348pleasejeans_

dsc_1355

Skål för Liam, Rebecka och Charlie som är tre fantastiska idoler. Jag tror Liam tar hem IDOL 2016. Vilken stjärna!

dsc_1382pleasejeans_

Hej från Lucy i soffan som också är med.

dsc_1241pleasejeans_

Kolla videon han gjorde nu, haha! Välkomna in och shoppa julklappar. Han vet vilken låt jag gillar bäst. Kärlek <3

  • 2015-09-21, 10:45
  • 12

Tadaa! Nu måste ni skynda er in i shoppen så ni inte missar dessa snygga armband! Glittar extra mycket, du kommer älska dom.

Finns i 4 olika färger. Svart, grå, vit och guld. Mina favoriter. Detta är bara början, det kommer komma mer smycken allt eftersom.

DSC_1363 DSC_1352 DSC_1385 DSC_1398

Jag ångrar såååå att jag inte tog med dom hit, flera på resan har velat köpa. Men det är ju enkelt att beställa och klicka hem. Vi har ett begränsat lager så passa på. Jag älskar dom!

Igår hade jag detta i guld.

IMG_9570.JPG

Visst är det fint?

IMG_9175.JPG

Det vita häromdagen. Svarta nedan.

DSC_1417

Det grå har en tjej på resan fått låna så jag fotar det lite senare och lägger upp. Ni hittar armbanden HÄR. Hoppas ni gillar dom!

Har varit ute på den dagliga morgonrundan, ätit frukost. Strax är det föreläsning om sömn! “Sov bättre, vakna vacker”. Riktigt bra föreläsningar varje dag.

KRAM