• 2015-10-28, 12:16
  • 7


Såg ni galan igår? Jag visste det skulle bli mycket tårar men det är också det som är meningen. Vi ska bli berörda, för detta är verkligheten. Alla känner någon nära som drabbats av cancer och det är fantastiskt att så mycket pengar samlades in.

(Bloggar från mobilen på tåget om det ser annorlunda ut)

 Fina Jakob. Annica hade mycket kontakt med honom…

Så kom den… Världens vackraste version av Niclas Strömstedt Vart du än går. Lisa Nilsson gör den så fin,  den går rakt in i hjärtat.

Tack till alla som skriver till Annica, i slutet av veckan får hon reda på alla röntgensvar om hur metastaserna ser ut.

Jag åker en del till Göteborg den här veckan, jobb på Main idag och en del möten . Eftersom tjejerna också har lov pendlar jag fram och tillbaka.

Hinner alltid med träningen för det gör att jag orkar arbeta! Tjejerna körde pass igår som jag tyvärr missade (älskar pass!) så jag körde styrketräning lite senare istället.

 Ben och ett rejält bålpass blev det. Ska skriva ner några enkla tips på olika grymma magövningar som Johan och jag körde sist.
Tips! Har hittat ett par underbara tights! Älskar dom!


Sitter skönt, snyggt mönster och märket är Juicy Couture sport. Finns hos Michelas webbshop HÄR. Träningskläder går åt när man tränar nästan varje dag och roligt med mönster och färg på gymmet.

Har även beställt Velourdressen. Mysig att krypa in i. ❤️

Ha en fin dag så länge, stor kram på er!