• 2015-12-27, 12:41
  • 23

Hoppas ni har en mysig och skön julhelg! Vet knappt vilken dag det är, vi är fortfarande i matkoma efter dessa dagar. Men vilka mysiga familjedagar vi haft. Är oerhört tacksam för vår stora familj med alla barn, skulle inte överleva om jag inte fick vara med barnen eller min familj tror jag.

Julafton samlades vi 18 stycken hemma hos mig, vi firade även med pompa och ståt våra tvillingsystrar som fyllde 40! Det blev en sån fin dag på alla sätt och tomten kom på besök på kvällen efter allt firande.

Har även njutit i den nya soffan sent på kvällarna till TV, men jag är inget roligt sällskap för jag somnar efter 10 min.

DSC_0207

Juldagen tog vi en lång sovmorgon innan det var dags för nästa middag enligt tradition, pappas älgstek med världens godaste gratäng. Barnen längtar alltid till detta! Pappa jagar så det var även en egenskjuten älg.

Min lillasyster Linnea och Lisa-Marie

Min lillasyster Linnea och Lisa-Marie! Linnea är den som hjälper mig mycket när vi ska ha kalas, vi är ett superteam och jag hade inte klarat alla kalas utan henne och mina tjejer som också gör massor. 

DSC_0179

Gaaaalet gott! Tack för en jättegod middag med alla nära och kära. Vår bonusbror Daniel och hans Mikaela har fått en liten son, vilket litet charmtroll som det var svårt att slita sig från.

DSC_0177

Janne kunde inte heller hålla sig borta.

IMG_8984.JPG

Haha, en selfie så klart ska vi lära oss. Sötisen! Så mysigt med småbarn! Vi kommer också få “tillökning i familjen”, ni som följer mig på instagram (johannatoftby heter jag där) såg kanske för några veckor sedan ;-) LÄNGTAR!!!!!

DSC_0184

DSC_0189Måste tipsa er om en supercool och annorlunda tröja! Hade den på juldagen, den är i guld/beige och glittrar så fint. Har den också i svart.

DSC_0195

Bra pris! Kolla om den finns kvar på Clarks HÄR. 

Vi delade ut en del julklappar på julafton, barnen fick saker dom önskade sig, (ska visa vad fint jag fick av Janne) vi vuxna har dragit ner på det för vi är galet många. Men det är sååå svårt att låta blir. Något litet ger vi, sedan har vi skänkt mycket och engagerat oss i välgörenhet. Jag skänkte pengar till flyktingar på flykt, även frälsningsarmen och Refugees Welcome to EU som gör ett jättejobb nere i Europa.

Av Micke, min systers kille fick jag detta!

DSC_0272

DSC_0269

Väldigt fint gjort.

Igår på Annandagen tog vi en skön PW före frukost, visst är det skönt att röra på sig efter allt man äter. Även om lugnet och maten är underbart gillar jag att vara igång och köra träningen som vanligt.

Annandagen var det dags för tredje middagen =) Jannes föräldrar hade kalkonmiddag.

DSC_0293

Röd julklänning från Vila på Clarks. Hann inte stryka.

IMG_8980.JPG

Mot Floda! Mina tjejer var kvar hemma och hade soffan heeeela dagen för sig själva vilket dom uppskattade tror jag att slippa oss lite :)

DSC_0303Så vackert dukat.

DSC_0296

Är man julnörd älskar man detta! Julpyntat, familjen, bara tända ljus.

DSC_0301

Min stora kärlek men det vet ni redan =)

IMG_8968.JPG

Jannes bror Mats och hans familj var också där. Tusen tack Cristina och Pelle för en supergod kalkonmiddag och en trevlig kväll.

Måste visa vilken pampig blomma min mamma kom med på Julafton. Hon vet vad jag tycker om och hittade en utläcker grupp. Gaaaalet hög!

DSC_0235

DSC_0231

Tack fina mamma för det underbara blomsterarrangemanget! Kommer få stå på en säker plats.

Tre middagar i rad och frosseri med nära och kära. Idag är vi hemma och slappar men ska träna och köra ben! Är taggad att dra igång massor med träningstips här inne, det är roligt med ett nytt år! 2016 väntar och jag ser så mycket fram emot det! Dels är det mycket på gång men också för att dela med mig av tips och inspiration till er här inne, alla mina läsare som följer bloggen.

1 januari 2016  kommer jag även dra igång med en ny utmaning som är enkel och liknar 100 squats om dagen i hundra dagar. Missa inte den! Vill man komma igång med träning är en utmaning super, för du vill bara ha mer och där kommer sedan resultatet.

Kropp och själ hör ihop. När jag förändrade mitt liv räckte förstås inte bara förändra kost. Träningen gjorde oerhört mycket. Ska berätta mycket om detta framöver.

God fortsättning alla, vi hörs snart igen.

Kram Johanna

 

 

 

 

 

2015-12-27 Johanna Toftby ,