• 2019-11-04, 09:47
  • 12

Innehåller annonslänkar

Det ska snöa i veckan, åh den här tiden är helt underbar! Tänk att det är några veckor kvar till advent. Gillar ni den här tiden eller tycker ni det är en jobbig tid?

Jag älskar allt kring julen och börjar fixa och förbereda redan nu. Det är pysslet innan jag gillar, att förbereda, handla det som saknas och planera. Jag mår bra av att baka, pynta och göra fint. Som terapi. Men så har det inte alltid varit. Minns känslan när vi skulle gå isär, ångesten över att sitta själv kring jul är tortyr. Men det går att komma genom det. Har skrivit massor om detta i min bok Middag hos mig.

Ni har även massor med tips inför advent och jul, hur du kan duka och mina favoriter på julbordet.

Boken hittar ni HÄR. Julklappstips!

Vet att många frågade var jag har köpt mina hängande ljusstakar när vi fotade studenten till min bok, visst är de söta? De har jag på jul men kan även använda till när du ska duka till sommarfest, sätt små blommor i när du ska ha studenten, det blir så fint. Till advent och jul sätter du tallris eller eucalyptus.

Och så här hade vi det på studenten. Visst är det gulligt? Du hittar dessa hängande ljusstakar HÄR. Väger knappt något så de är enkla att sätta upp.

Världens godaste juldoft. Slut överallt men nu finns den HÄR! Jag beställde ett direkt som kommer i morgon.

Älskar Christmas Eve! Doftar jul och vinter, inte starkt. Gran, bakning, öppen spis… den där perfekta juldoften. Locket har jag köpt i en butik för längesen men brukar finnas där de säljer doftljus. Fint att ha locket på ljuset när man har det tänt.

Mina fällar frågar ni ofta efter, de finns HÄR. 

Kanske sista julen vi firar hemma hos oss i Skövde, kommer båda tjejerna in på högskolan i januari flyttar jag ner till Janne i Göteborg. Ny fas i livet!

Nu ska jag sätta fart här, ut på en runda med Lucy och ser fram emot ett pass på gymet.

2019-11-04 Johanna Toftby