• 2015-11-27, 17:00
  • 4

Första Advent närmar sig. Jag älskar den här tiden, tända massa ljus överallt, pynta och feja. Jag och tjejerna hade en mysig kväll häromdagen när vi var och handlade det sista.

Sedan vet jag även hur svårt det kan vara för den del just när det närmar sig jul. Kanske är nyseparerade, man kanske bara vill att julen ska vara över. Läs gärna mitt inlägg om just skilsmässa och hur jag tänkte. Här. Har även skrivit en krönika om julen, hur hela idyllen spricker HÄR.

DSC_1999

Lite Adventsmys som vi fick upp i torsdags hemma.

DSC_2005

Shoppat dom första julklapparna. I god tid…..för en gångs skull.

DSC_0652

DSC_2002

Här är Adventljuset som ni frågade efter på instagram. Jag köpte det i Köpenhamn, Georg Jensen men såg det fanns på NK. Inte alls dyrt.

Kan aldrig vara utan ett Adventsljus. När vi var små kom alltid mormor med sånt och hade även gjort fantastiska Adventskalendrar med paket. Vi var 4 tjejer…….

Jag hade det också till mina tjejer när dom var små och tyckte 48 paket var galet stressigt, haha! Jag var helt knäckt efter sprungit runt som en galning överallt men när allt var klart var det väldigt mysigt. Hittade billiga saker minns jag, det var ju själva grejen att öppna ett litet paket varje dag.

DSC_1943

Recept på bloggar i all ära men vad slår “riktiga kokböcker” med vackra bilder. Nu står tjejernas receptbok framme. “Vinterns söta”. Glöggen och juldoften på Voluspa. Julmusik ur högtalarna =)

DSC_0655

DSC_0659

DSC_0645

IMG_5821.JPG

Här var det nästan mitt i natten när jag tog fram allt i köket.

IMG_5825.JPG

IMG_5826.JPG

Vi avslutade kvällen med lite smygstart…. visst är det gott!

Har ni plaockat fram pyntet hemma? Här ska vi strax på After Ski!

Puss och kram