• 2018-12-14, 15:47
 • 14

Reklam för min bok

Här på bloggen tänker jag vara ödmjuk och utse min bok “30 om dagen – En livsresa” till årets julklapp. Första upplagan har sålt slut, men det finns fortfarande kvar lite av andraupplagan. Lagom till jul är det extrapris så att du kan få signerade exemplar för 149 kronor, skriv johannatoftby vid kassan HÄR

Det här året har varit helt fantastiskt för mig, inte nog med att jag äntligen fick ge ut min första bok, den sålde dessutom slut så fort. Tack alla ni som velat följa min resa och har hört av er, det värmer i hjärtat att min bok kan inspirera och hjälpa andra. 

Hoppas ni vill låta andra läsa boken också nu till jul. Många har hört av sig och känt sig peppade av läsningen, även om det börjar tungt och mörkt. Det är precis den effekten jag var ute efter! Boken har även mycket humor och jag delar med mig öppet om känslorna kring panikångest, ormen och cirkusdirektören förstås som har huvudrollen i min bok. 

En bok för att komma vidare i livet.

 Glad läsning i jul!

 • 2018-11-20, 14:23
 • 4

Black week är igång! Jag har många läsare som uppskattar nedsatta varor så man kan fynda och hitta tips på julklappar. Idag kör vi parfymer! Här kommer mina favoriter jag gillar. Parfymer är kul att ge bort.

Lyko ger er 20% rabatt idag, HÄR. Även tips på mina bästa doftljus längre ner.

Min bästa parfym jag någonsin haft är från By Terry. Dyr, men 500kr billigare än där jag köpte. Söt, orientalisk och  underbar. Får alltid frågor vad jag har för parfym när jag har den. Tips om ni gillar Hypnose, Victor & Rolf, Burburry, då gillar ni den.

En av mina och tjejernas favorit är Victor & Rolf, säkert kort till den som gillar lite kryddig men absolut inte tung. HÄR 

Clean warm cotton. Sportig och fräsch. HÄR  

Tonårsfavorit! Juicy couture. En hit om ni letar julklappstips. Mina tjejer har älskat den doften, söt flaska. HÄR. 

Hypnose, min mammas favorit och jag har den också. Vanilj, pudrig och behaglig. HÄR. 

Elizabeth Arden, vinnaren av årets damdoft 2017. Den ÄR så fin, pudrig, påminner något om Hypnose. Billig. HÄR. 

Söt presentkit Victor & Rolf HÄR. 

De har även bra pris på doftljus.

Den bästa juldoften jag vet är Yankee Candle Eve. Doftar helt underbart. Vi har det tänt varje dag nu men vårt är slut så nu har jag köpt ett nytt från Lyko. Det doftar inte starkt, kanel och äkta jul. HÄR. 

Jag gillar även Voluspa Mandarino Cannela, doftar inte heller starkt. Mandarin, kanel. Även Crisp Champagne och Mokara som är även Marilyns favorit. Älskar ge doftljus i present och älskar att få. Fler doftljus HÄR. 

 

 

 

 • 2018-11-15, 12:52
 • 9

Reklam för min bok 

Jag är helt omtumlad över mottagandet för min första bok, “30 om dagen – En livsresa”. Jag har varit i tv och tidningar och överallt för att berätta om boken och historien bakom den, känns det som. Det har varit en intensiv höst, men allra mest chockad är jag över att höra att den sålt så bra att det redan trycks en andra upplaga. Det är fantastiskt! 

Vill du beställa en signerad bok, kanske ge bort den som julklapp kan du göra det HÄR. 

Tack, tack, tack alla ni som läst och kommenterat och tyckt till! Vilka fantastiska recensioner jag får varje dag. Det är tack vare er som jag känner att jag gjorde rätt som vågade berätta. Jag hoppas verkligen att jag kan peppa er. Hur mycket det än handlat om sorg och saknad i tv och tidningar så är det inte vad jag vill berätta egentligen.

Jag vill få andra att våga ta tag i sina liv, som jag till sist gjorde, och att våga ta steget att hjälpa andra som mår dåligt. Ingen klarar det ensam, men alla klarar att göra det lite bättre för varje dag.

Det är vad jag vill berätta och kan jag peppa en enda människa att ta tag i sin tillvaro så är jag nöjd. 

En peppbok helt enkelt!

 • 2017-12-03, 20:00
 • 2

Hoppas ni har haft en mysig första Advent! Nu kör jag igång med roliga julklappstips, det är ju så kul. Ni är många som önskar mer hälsa och träning och nu när vi går in i julmånaden känns det ännu viktigare, hehe.

Äter ni kosttillskott?

Vitaminer är superviktigt och jag äter alltid laxoljan med omega-3 och omega-6 från Better you. Premium laxoljan är grym!

Du hittar den HÄR! Riktigt bra julklapp, jag får alltid vitaminer och nyttiga grejer av mamma i julklapp, visst är det bra? 

Att äta rätt sorts fett är livsviktigt, studier har visat att just fiskolja kan hålla oss friska, förebygga sjukdomar och minska eller lindra besväret hos dem som drabbats av någon sjukdom. Men det finns olika sorters fiskolja och alla är viktiga.

Omega 3 är bra för hälsan hos hjärtat och kärlen och kan rent av sänka blodtrycket. Vet att flera läsare frågat om blodtryck. Motion och rätt kost är viktigt. Jag hade högt för några år sedan men fick ner det när jag blev av med stressen och började äta vitaminer, ökade även motionen. Fick panik när jag såg blodtrycket steg men då hade jag chans att göra något åt det innan det drog iväg mer och nu ligger det bra! 

Omega 6 gör gott för hjärnans celler. Omega 9 är den grupp av fettsyror som nog de flesta inte hört talas om. De finns bland annat i olivolja naturligt och kan hjälpa till att balansera blodfettet så det dåliga kolesterolvärdet sänks och det goda höjs.

Även lugnande om man är stressad.

Denna unika laxolja är naturligt rosa pga att fisken äter superantioxidanten astaxhantin och eftersom oljan är helt fri från tillsatser och efterbehandlingar. Laxen ligger i vattnet i 2 år och kontrolleras regelbundet för att säkerställa att dess renhet, i form av att tex inga tungmetaller eller sjuka fiskar används till oljan.

Mycket bra! 

Äter också magnesium, tar de på kvällen, riktigt bra om du tränar. HÄR! 

Lindrar stelhet och kramper! Har ni kramp eller krypningar i benen? Då är magnesium bra, de hjälper er att slappna av.

Världens bästa julklapp till någon du bryr dig om.

 

 

 • 2016-12-20, 20:42
 • 8

Smart in the dark! Viktigaste julklappen som räddar liv. Jag och Janne är så glada över att ha reflexer i shoppen. Reflexer som är tuffa, romantiska som du kan ha som en snygg detalj, som dessutom uppfyller kraven och räddar liv.

Har du reflex när du är ute och går eller springer? Vet du hur livsfarligt det är att gå utan?

151206-smart-collage

En bil ser dig 100 meter tidigare om du bär en reflex. Det är så viktigt att vi alltid har på oss reflexer när mörkret är som allra värst.

Snälla läs, det är skrämmande.

Risken att bli påkörd och dödad av en bil är tre gånger så stor i mörker som i dagsljus. Redan i skymningen ökar risken. Att bära reflexer är ett enkelt och billigt sätt att minska risken.

Gatubelysning garanterar inte att du syns

De flesta mörkerolyckor där gående skadas eller dödas sker i tättbebyggda områden där gatubelysningen är tänd.

Gatubelysningen gör att du själv ser, men det innebär inte att du syns. I mörker har människans öga svårt att utskilja kontraster, även på belysta gator. Därför behöver du ha reflexer för att upptäckas av bilförare och busschaufförer.

När vägbanan är blöt blir den mörkare. Då minskar gatubelysningens effekt.

Ge bilföraren en chans!

Med reflexer syns du på ungefär 125 meters håll i mörker om du möter en bil med halvljuset påslaget. Då har föraren god tid på sig att sakta in. Om du saknar reflexer och har mörka kläder, syns du inte förrän bilen är 20-30 meter från dig.

Tänk på: Du syns sämre när det regnar eller snöar. Placera reflexerna långt ner på ben och armar. Då syns de bäst.
dsc_1679-670x445

Smart in the dark har vi haft sedan hösten 2015 och det är väldigt roligt med nöjda kunder som återkommer och berättar hur nöjda ni är. Många ger bort i present eller julklapp, jag tror nämligen det är “lätt att glömma” av att köpa reflex till sig själv för man tror inte det är så viktigt. Dessa är ju så snygga också!

Reflexer räddar liv. Jag fick panik när en person bara dök upp på gatan mitt framför mig häromdagen, tack gode gud körde jag sakta för det var mitt i en korsning men det kan gå illa och väldigt fort.

img_47141-670x893

Reflexerna från Smart in the dark är certifierade hos SP enligt En 13356 och det är 3m material. Det är en kvalitetsstämpel.

På SP (Sveriges provnings och forskningsinstitut) mäts reflexerna både i material och reflektionsyta. Exempelvis finns det flera billiga alternativ som kallas reflex, de hade inte gått igenom kraven. Om det tex. kommer vatten på så reflekterar inte reflexen tillbaka till ljuset. De ger en falsktrygghet och många vet inte skillnaden på reflexer.

img_8665pleasejeans_

img_6571pleasejeans_

Bästa julklappen till någon du är rädd om. Ni hittar alla reflexer i vår webbshop HÄR. Sista dagen att beställa för att få dom före jul är i morgon onsdag 15.00.

 • 2016-12-09, 22:19
 • 18

Lovade er julklappstips och här kommer första inlägget. Jag har fotat som en galning idag, letat på nätet och börjat ta fram mina bästa tips och samarbeten med företag jag tycker om.

img_1551

Först ut är vår egna shop. Jag kan ju inte ljuga om att det är kul när Janne går all in, han älskar pyssla med den här lilla webbshoppen som är vår lilla bebis. Det är hjärtligt och mysigt att ha en egen liten webbshop som vi båda har hand om tillsammans.

Gillar ni att jobba med er partner eller ryker ni bara ihop? Hehe

Älskar, älskar armbanden från Bud to rose! Blanda hur du vill, jättemysig julklapp att ge bort till någon du tycker om eller varför inte till dig själv. HÄR. Jag har ibland många armband och ibland bara ett. Det är också fint.

dsc_1287pleasejeans_

dsc_1274pleasejeans_

dsc_1261pleasejeans_

15384437_1254473834640839_2863679699767810800_opleasejeans_

Nygjorda julnaglar idag. Är jättenöjd med färg och form. Vilken perfektion! Tack Tindra på salong Twinklingbeauty (Skövde)

dsc_1281pleasejeans_

dsc_1289pleasejeans_

Jag och Marilyn frossar i skaldjur efter ett galet tufft pass på gymmet, Jessica är bara bäst. Har tränat pass för henne i över 20 år, hon är grym. Hög musik, bästa jag vet är hårda pass! Hade räknat med legworks men det blev både tabata och crossfit. Puh. Älskar fredagsträning! Nu blir det mycket julgodis och mer gott så då är det skönt med lite hårdare träning.

img_1580

dsc_1348pleasejeans_

dsc_1355

Skål för Liam, Rebecka och Charlie som är tre fantastiska idoler. Jag tror Liam tar hem IDOL 2016. Vilken stjärna!

dsc_1382pleasejeans_

Hej från Lucy i soffan som också är med.

dsc_1241pleasejeans_

Kolla videon han gjorde nu, haha! Välkomna in och shoppa julklappar. Han vet vilken låt jag gillar bäst. Kärlek <3

 • 2015-12-20, 14:14
 • 6

Nu kommer några tips till. Letar ni efter snygga, grymma hörlurar? Då ska ni kolla in Vain STHLM originals. Dra mig baklänges vilket ljud och snygg design. Det är även magneter på lurarna så dom kan sitta ihop tex runt halsen när du är ute och går. Har testat dom ett tag, extra plus för att dom inte trasslar. Tips till tonåringen som lyssnar mycket på musik eller dig själv. Snygg design.

HÄR i vår webbshop hittar ni dom. Beställer ni idag får ni dom före jul!

185744-cde1f0ccfb44428290923bd3e0e5e431

 

DSC_2078

DSC_2063

Nästa tips. Jag hittade denna fina hemsida för ett tag sedan, gillar när blir personligt. Snygga armband från Jane and Sophie. Missa inte kolla in dom. Urläckra smycken. HÄR. 

DSC_2067

DSC_2089

Glad fjärde Advent! Konstig känsla när det är sol och varmt, bara 4 dagar kvar till Julafton! Jag gick ut på en runda före frukost i dag, härligt före frukost.

IMG_8420.JPG

IMG_8456.JPG

Nu är jag framme i Göteborg. Vi ska på Christmas Night Julkonsert, så mysigt att äntligen se den. Tror det är min sjätte jag ser Magnus. Han är julproffset nummer 1 och snart får även dom ta julledigt hela gänget.

Direkt efter går vi en stund på Jul på Liseberg, Idag går vi all in haha! Tjejerna ville göra andra grejer idag så dom stannade hemma.

Puss alla, ha en fin söndag!

2015-12-20 Johanna Toftby
 • 2015-12-07, 08:30
 • 3

God morgon måndag! Hur mår ni? Klarat er från magsjuka och annat som härjar nu. Jag är överlycklig över att min förkylning är borta, hade ont i halsen förra veckan men med extra vitaminer, Kanjang och vila så gick det bort.

Strax blir det gymmet före jobb men först ett julklappstips som passar denna årstid och en fin klapp till dom ni bryr er extra mycket om.

Vi säljer dessa snygga, moderna reflexer som är den bästa kvalitén på marknaden. Godkända i alla tester och nu har jag testat dom alla i mörkret. Man syns!

DSC_1690

DSC_1698

DSC_1649

Äntligen finns det snygga reflexer, snälla snälla glöm inte se till att synas i mörkret. Vi har den mörkaste årstiden nu, det är även svårt att se mitt på dan när det regnar och är rusk. Årets bästa julklapp helt klart är en snygg reflex från Smart in the dark.

Skärp, armband både raka streck och mer vågigt, både till tjej och kille, finns även till väskor och barnvagnar. Smartaste är att ha på någon led som rör sig och i midjan.

Det räddar liv och ni syns på vägarna. Janne har två snygga som han sätter på ärmarna som ni ser på bilden ovan.

IMG_7027.JPG

IMG_7029.JPG

Ni hittar alla reflexer på johannashop.se! Passa på att handla era klappar i tid. Janne packade hur mycket som helst idag, kul att ni gillar shoppen som fylls på med nya grejer allt eftersom.

151206 Smart collage

Julklappstips nummer 5 är alltså Smart in the dark!

HÄR. 

 

 

 

 • 2015-12-02, 11:20
 • 7

Nu kör vi julklappstips nummer 4. Våra smycken i shoppen har varit väldigt populära och nu har vi fått in ännu fler att välja på. Dom glittrar extra mycket, blandat med nitar och finns i flera färger och varianter.

Vi erbjuder 20% på alla smycken fram till Lucia! Passa på att handla julklappen till någon som gillar armband med bling. Kolla även in dom med nitar.

185744-21f2ccdaa1ae44608e8405b2a2c24d18

Smalt med nitar man virar flera varv.

185744-adcfdd9495974a5280e9f8a50ce1cff1

Bredare, supercoolt.

DSC_0852

Gillar den enkla, rockiga stilen. Kläder med kvalite och klass. Toppen hos Michela La vendetta Clothing Happiness. Svarta bling jeans Miss me. Vinterskor Ldir från Blueco. (Förra året)

DSC_0869

Nu finns det extra breda armband av dom lite smalare vi sålde mycket av i början.

185744-8ddcf788211246c3bb4247807e7fa70f

Älskar bling ihop med rock!

DSC_0891

Kolla detta i både silver och guld, flätat med strass och nitar.

185744-bc3b3545769f4c6c83ac371f05aceb54

Finns något för alla.

185744-11253cfa79ae4855b756a28b12ee9526

185744-5e1fd1f7ac454870832ede0903e16fad

Julklappstips nummer 4:

Smycken i johannashop.se där vi ger er 20% på alla armband! Ni hittar dom HÄR.

Missa INTE skriva in koden vid utcheckningen annars gäller inte rabatten. Skriv: Johanna20 vid kassan så dras rabatten av. (Flera som missat skriva koden och då funkar det inte)

Kolla även in dom snygga reflexerna som är både smart och snygg klapp till jul.

Kram!

 

 • 2015-11-12, 10:57
 • 5

Här kommer mitt första julklappstips! Tandblekning med Brilliant Smile. Janne var för ett tag sedan hos Anna på Göteborgs tandblekning och gjorde en uppfräschning på tänderna. Han blekte dom för ett år sedan och det blev så bra! Han varken röker eller snusar, men en del kaffe sätter sig.och annat kan missfärga tänderna. Det gör så mycket med vita tänder, det blir ett helt annat leende. Om man vill och om man tycker det känns rätt förstås.

Jag har också blekt mina tänder en gång hos  Göteborgs Tandblekning som erbjuder tandblekning med metoden Brilliant Smile, en metod som bleker dina tänder utan att de tar skada och metoden är godkänt av socialstyrelsen. Alltid viktigt att ta reda på om det är en godkänd behandling ni gör.

Jag har haft tur att få “naturligt vita” så egentligen ville jag inte göra mer än en uppfräschning. Men hjälp vad bra det blev! Jag gjorde detta för snart två år sedan…

20131219-173946

Vad mörka bryn jag hade här… nu ljusar jag upp dom (också, haha) så dom är mer varmt bruna istället för så hårt mörka till mina nyanser.

20131219-174015

Nu ska jag boka tid igen och få dom riktigt bländande vita. Tycker det ser så fräscht ut!

20131219-174003

Världens gulligaste och duktigaste Anna!

Tandblekningsmetoden BrilliantSmile bleker dina tänder utan att de tar skada och metoden är godkänt av socialstyrelsen.

Lite kort om vad som sker under tandblekningen.  Först poleras och blästras dina tänder för att få bort diverse ytliga missfärgningar. Därefter blir dina tänder blekta med BrilliantSmile’s medicinskt CE märkta och PH neutrala blekgel som aktiveras med plasmaljus. Gelen frigör fria syreradikaler som i detta fallet används för att tränga in och förgöra missfärgningar i tanden utan att skada eller på annat sätt förändra tandens emalj.

Göteborgs Tandblekning ligger centralt på Vallgatan 15

Så vill du ha en skonsam och effektiv tandblekning som utförs av tandvårdspersonal, ring och boka tid på 031-306 33 33 eller maila [email protected]

Och så här snyggt blev det när Janne gjorde för en vecka sedan.

IMG_4596.JPG

IMG_4591.JPG

IMG_4593.JPG

=)

För att ni också skall få chansen att få fina vita tänder eller varför inte en julklapp så fixade vi ett erbjudande! 

unnamed

Uppge Johanna vid bokningen så betalar ni 1900kr istället för ord pris 3900kr! Ni bokar enkelt online på goteborgstandblekning.se  Gäller till och med 31/12

När jag gjorde det för två år sedan ilade det lite efteråt men gick snabbt över. Janne kände inte något alls så det är väldigt olika.

Hoppas ni gillar julklappstipset!

I samarbete med Göeborgs tandblekning. 

Kram Johanna