• 2018-11-18, 20:47
  • 471

Vi har en mysig tid framför oss och jag är så glad för den här tävlingen! Min vän Magnus Carlsson har spridit julstämning i många år genom att turnera runt i Sverige flera veckor fram till jul. Den allra första julkonserten jag och tjejerna såg var i Haga kyrka 2009. Visst är det något speciellt med alla vackra julsånger.

I år turnerar han med Christmas night, vinterns mest stämningsfulla julkonsert. Årets uppsättning består av Magnus Carlsson, Elisa Lindström, Tommy Nilsson och Sofia Källgren. Vilka gästartister han har med sig i år va?!

Nu kan du vinna biljetter till Christmas night och tre personer vinner två biljetter var!

Vem vill du ta med dig? Skriv en kommentar här på bloggen varför du vill vinna och i vilken stad du vill se Christmas night. HÄR kan du se vilka städer Christmas night kommer till.

Dela inlägget på Fb eller instagram, glöm inte skriva din korrekta mail.

Tävlingen avslutas onsdag den 21/11 klockan 10.00 Vinnarna meddelas samma dag så håll utkik här på bloggen och på er mail den dagen.

Foto:Mats Carlsson

Som vanligt kan ni räkna med både finstämda julklassiker och nya favoriter, allt paketerat i en lyxig atmosfär och med en stor ensemble. Det bjuds på vackra toner, tindrande stjärnor och skratt. Helt enkelt allt som behövs en mörk vinterkväll när julen smyger sig på.

 

Foto: Anna-Lena Ahlström 

Foto: Mats Carlsson

Tack Magnus och vännerna på Krall Entertainment AB (som arrangerar turnén) för att ni vill ge fler chansen att gå på er fantastiska julkonsert!

Jag ser så fram emot att se konserten, det ger den där extra fina julstämningen när vi närmar oss jul.

Lycka till!

 

 

  • 2014-12-21, 10:48
  • 4

Fjärde Advent! Tyckte nyss det var 1 December och tiden bara rusar iväg nu. Jag försöker ändå njuta av så mycket jul jag kan. Jag är en julälskare och sedan barn alltid tyckt extra mycket om den  här tiden. Har tex svårt för att resa bort, det finns andra dagar man kan resa på =) Det är bara jul i December men samtidigt förstår jag dom som inte vill känna av stressen för det är kaos med folk vart man än ska.

Vill ni få lite extra julstämning tycker jag ni ska klicka hem Magnus Carlssons senaste julskiva, “Happy Holidays”. Vacker, pampig och proffsigt. Även om det snart är Julafton kommer det en jul igen så klicka hem skivan pronto om ni inte redan gjort det. Den spelas för fullt här hemma.

Jag frågade Magnus lite om hur skivan kom till även om jag följer både Mats och Magnus på instagram ville jag veta lite mer.

Albumet innehåller klassiska Amerikanska julsånger. Love it!

magnus2

 Inspelad bl a i Prag med stor symfoniorkester och i Capitol Studios i Los Angeles – en av världens mest berömda studios där legendarer som Frank Sinatra, Dean Martin, Ella Fitzgerald, Michael Jackson och Whitney Houston spelat in sina skivor. Anders Berglund flögs in för att dirigera det fullskaliga storbandet som satt på plats utanför sångbåset där Magnus sjöng in t.ex “White Christmas” i samma mikrofon som Sinatra spelade in sin version av låten. Häftigt!


De flesta av spåren på albumet framförs dessutom på årets upplaga av hyllade Sverige-turnén “Christmas Night” där Magnus i år får sällskap av Jessica Andersson och Pernilla Andersson på scenen.

Innehåller låtar som “O Holy Night”, “White Christmas”, “The Christmas Song” (Chestnuts-låten, ni vet!), Bublé’s genombrottslåt “Home” (med ny jultext) och “Auld Lang Syne” (i en mäktig “skotsk” julversion och är absolut min favorit.) 

  • 2012-11-02, 10:13
  • 0

 

För femte året i rad åker min gode vän Magnus Carlsson i vinter ut på sin oerhört populära julturné Änglarnas Tid!

I år blir det min fjärde konsert jag ser, tänkte ta med mig Janne och gå på konserten på Kronhuset i Göteborg den 20 december. Älskar julmusik, speciellt med Magnus som är så oerhört duktig inom så många olika genrer – visste ni förresten om att han är klassiskt skolad i grund och botten och dessutom spelar piano helt fantastiskt!? När han sjunger Ave Maria och O Helga Natt är det ståpälsvarning!

Jag har fått åtta stycken biljetter att tävla ut till er så jag tänkte att jag väljer ut fyra stycken vinnare som får två biljetter :)
Här nedanför ser du turnéplanen så att du kan välja vilken konsert du vill gå på. Lägg en kommentar i mitt kommentarsfält med namn och önskad konsertort. Gå sedan in på Magnus Carlssons officiella Facebooksida och klicka gilla! Sedan är du med i tävlingen som pågår till och med tisdag 6 november!

Vill du köpa biljetter till någon av Magnus alla konserter runtom i landet kan du gå in på www.anglarnastid.com eller turnéns egen Facebooksida för mer information! Något jag tycker extra mycket om är att för varje såld biljett så donerar Magnus personligen 10 kronor till World Childhood Foundation grundad av H.M. Drottning Silvia. Ett riktigt bra initiativ!

Stort lycka till!

  • 2011-12-18, 23:56
  • 0

Ikväll har vi varit på Julkonsert i Arenan, jag hade 5 biljetter och från början skulle pappa och hans familj och mina tjejer gå. Jag skulle vara hemma och greja och ville hellre att tjejerna skulle gå än jag.
Men idag ville de hellre vara hemma och ville inte gå… Lisa-Marie var i Norge hela dan igår och Marilyn på handbollscup.
Så- då fick ju jag gå istället och Hanna följde med!
Åh himmel vilken Julkonsert. Lasse Kroner, Andreas Johnsson, Elisabet Andreasson och Marie Sernholt.
Vi fick massa julstämning och jag gillade verkligen den här showen. Någon som sett den?
Vilken underbar humor och vilken kör!
Så vacker konsert.

20111218-233219.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tack för ikväll! VILA klänningen från Clarks och halsband Creative lounge, Bohemian luxury.Skinn/pälsjackan är flera år gammal från MQ, Varm och gossig. (Nej inte jag som smikat galet, blixten få spelet ibland.) VILA klänningen från Clarks och halsband Creative lounge, Bohemian luxury.Skinn/pälsjackan är flera år gammal från MQ, Varm och gossig.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VILA klänningen från Clarks och halsband Creative lounge, Bohemian luxury.Skinn/pälsjackan är flera år gammal från MQ, Varm och gossig.

 
 
 
 
 

Min allvarliga min beror på att den är tung. Vansinnigt tung. Här hemma efter konserten och direkt iklädd målarkläderna. Stolarna bakom ör mina gamla.. de ska få ny sits!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2011-12-18 Mitt liv ,