• 2017-11-21, 23:25
  • 1

I fredags var vi på premiären Made in Sweden på Trädgår´n i Göteborg- årets första julshow och julbord! En fartfylld och rolig show med Erik Segerstedt, Lotta Engberg, Bruno Mitsogiannis, Peter Magnusson och Lisa Stadell.

Jag som älskar allt med julen är glad att julmyset redan är igång!

Nu är det ännu mysigare när snön kommit. Eller hur?

Vi hamnade bredvid ett gäng som Janne känner, fast han känner nog alla i Göteborg, haha. Magnus och Stefan var så trevliga, vi hade en riktigt kul kväll! Det är roligt och utvecklande att vara iväg på event och premiärer, man nätverkar och lär känna nya människor.

Även om en del tycker det är ytligt och fest så ingår det. Synas, mingla, skapa nya kontakter. Ni anar inte hur mycket samarbeten och kontakter jag fått på alla event vi varit på.

Peter Magnusson, hahaha! Han är bara bäst.

Älskade Lisa Stadell! Hennes utstrålning, hon är grym. Har alltid tyckt hon är en superstar när hon gör Diggiloo.
Bruno…. vilken stjärna.

Svenska klassiker, massa goa hits. Mycket humor, Kungen och Victoria, Peter Magnusson är så grym när han imiterar. Filmade mycket men hade ingen kamera med så det blev inte så mycket bilder.

Vill ni göra något kul med jobbet ska ni boka detta på Trädgårn´före jul!

  • 2015-11-26, 18:36
  • 4

Igår var vi på Galapremiären av Jag kommer hem igen till Jul med Peter Jöback på The Theatre på Gothia. Vi klev in i en riktigt mysig vintervärld och julkänslan infann sig! Dom har gjort det så fint överallt.

Detta är en världklass show som bara måste ses! En annorlunda show som går rakt in i hjärtat.

Peter Jöback, ja vad ska man säga! Så proffsig, du får alla jullåtar, även en del annat, pampigt och mäktigt. Vilken artist han är! Det är mycket eftertanke.

Ni kommer bli knockade!

IMG_5896.JPG

Bubbel som välkomstdrink vid en pampig Entré!

IMG_5915.JPG

IMG_6016.JPG

Foto: Tommy Holl

Klänning: Valerie  (Förra året) Stövlar Moma Väska Tory Burch

IMG_5917.JPG

Det serverades en jättegod tre-rätters, under tiden var det mysig underhållning före den stora showen. Peter var med som stjärngosse i Luciatåget. =)

IMG_5903.JPG

Vi blev placerade vid ett mysigt bord, trevliga killar och vi har även gemensamma vänner så det fanns mycket att prata om. Peter Sandholt från Morrongänget, Thomas Tegnér och Mattias Stafsing.

IMG_5965.JPG

Fina killar på andra sidan också- Min Janne och Patrik Lernberger. Deras serie är förrsten super! Det var deras torrschampo jag skrev om häromdagen. Riktigt bra, tänk på vilken nyans ni ska ha så ni inte köper fel. Jag har brunt förstås, ger grym volym också om man vill ha det. Jag försöker dock göra allt för att få mindre volym ;)

IMG_5964.JPG

Ett utav dom bästa numren tycker jag. En stor Duva bakom på scenen som var en fantastisk effekt som “flög över i slowmotion” Magiskt. Showen är påkostad, du får mycket för pengarna.

IMG_5946-0.jpg

IMG_5945-0.jpg

Peter uppträdde även med Cookies N´Beans som var med i många nummer, fantastisk countrytrio jag alltid har gillat.

IMG_5916-0.jpg

IMG_5911-1.jpg

Tack Peter Jöback. Så jäkla bra!

IMG_5959.JPG

IMG_5890-0.jpg

Ni som ska se Peter Jöback kommer inte bli besvikna. Håll utkik här inne för jag kommer nämligen tävla ut biljetter till showen i helgen! Missa inte. HÄR hittar ni biljetter och mer info.

Kram!