• 2013-03-16, 19:49
  • 0

HEEEEJ vänner nu är vi i paradiset! <3

Vi landade 06.30 lokal tid i morse lördag (00.30 svensk tid fredag natt) Flygresan gick bra och trots över 11 timmar i sträck hade vi en mysig flygtur,vi hade ju tid för massa snack och dessutom hade någon beställt en hel flaska champagne och choklad till oss som vi fick direkt. Vilken överraskning! Mysigt:)

När vi kom fram fungerade allt perfekt, Fritidsresor som vi åker med mötte upp och en buss tog oss till JW Marriot Khao lak Resort & SPA och när vi kom fram hade vi faktiskt svårt att ta in hur fantastiskt hotellet är. Det går inte att beskriva…. Hotellet är 5 stjärnigt och så fint! Det känns som en gigantisk SPA anläggning med lyx lyx lyx. Vi kom till hotellet halv nio i morse lokal tid och fick börja med frukostbuffen direkt, som slår allt.

Personalen är överallt och du kan få äta precis vad du vill. Många kockar står och lagar maten som just du önskar och sedan avnjuter man den vid havsutsikten…

 

Inte illa va? :)

Stranden…. vattnet är ca 28 grader och knallblått!

Här har vi legat och solat tidigt men vid lunch gick vi till hotellpoolen och låg i skuggan… på eftermiddagen gick vi tillbaka och vilade och lyssnade på vågorna…

Min fining! Åh vilken underbar resa vi gör….

Här är precis vid vårat rum, vi har en pool precis vid altanen… :)

Trappan ner från altanen…

Sovrummet, som dom hade gjort så fint <3

Hotellet har sydostasiens längsta pool på 3,2 km…. som slingar sig runt hela anläggningen. Man har en liten trappa till rummen som man bara kan gå rakt ner…. SPA känslan gör att efter bara några timmar kom även vi sönderstressade ner i varv.

 

Här är framsidan när man kommer in i receptionen.

Flera trevliga barer nedsänkta i poolen.

När vi hade solat ett par timmar gick vi bort till dom mysiga små restaurangerna vid havet. LJUVLIGT!!!!

Semester, kall Chang och en god thailänsk lunch…

 

 

I receptionen…

Semester är när man kan sitta med fötterna i sanden på restaurangen…. Blue mist är ett mysigt ställe!

Havet är precis nedanför, vi satt också och tittade länge när en rislampa släpptes upp mot himmelen. Det var så vackert….

Vi har hållt oss vakna idag men bara slumrat lite på stranden för att snabbt komma in i rätt tidsrytm. Nu är det mitt i natten här fast tidig kväll hos er därav lite konstiga tider mina blogginlägg kommer upp. Internet funkar perfekt på hotellet och jag bloggar hela tiden.

I morgon blir det lite SPA och massa sol och bad, skönt att få lite färg när man annars är blek som en albyl… men solen är stark och trots vi smörjar med hög faktor och solar under parasoll så har solen tagit jättemycket redan! Gott att bli lite brun!

Inte mycket svenskar här och lugnt och vackert hotell även fast det finns allt man behöver. Men vi är inte ute efter röjliv så detta var det bästa vi har gjort. Tips alltså om ni ska boka långresa- kolla in Jw Marriot i Khao lak.

Nu sover Janne gott och jag ska krypa ner efter ett långt dygn. Stor kram från oss i Thailand, hörs i morgon!

God natt