• 2011-01-18, 10:53
  • 0

Tack för alla kommentarer!! Vad roligt att det var så många som ville vara med om dessa underbara produkter. Men några måste ju vinna…. och dom är…..

Linda Å 09.49

Sussie 15.58

Emma N 15.45

GRATTIS!!!!  :-) Maila mig er adress så får ni Världens bästa inpackning på posten!  Snart rolig tävling igen så håll ut…!

Sen vill jag tacka för alla roliga, peppande kommentarer i “upp och hoppa” inlägget! Jag blir jätteglad över att ni berättar om era träningar, får energi! Det jag tycker är ganska tråkigt är gnällkommentarerna över att jag skriver om min träning och att jag inte ska skriva om utseende bla bla bla….Någon 22-åring skrev att jag borde driva mer och kalla  mig för tant…. för det är ju det jag är tydligen Haha! Det var kul tycker jag. :D

Varför ska jag överhuvudtaget försvara mig egentligen. Det här är ju jag och träningen  ingår i mitt liv just nu, ingenting kommer ju försvinna från bloggen. Snarare tvärtom! Men det är lika känsligt varje gång man tar upp motion, träning, hälsa och utseende. Jag bryr mig lika mycket om min kropp, organ som rynkor, leverfläckar. Och jag står för det. Alla har rätt till åsikter och vi tycker olika, det är ju grejen med kommentarsfält!  MEN jag kommer defentitivt inte sluta blogga om min träning. Ni andra, läs gärna kommentarerna i det inlägget- mycket kul läsning! TACK för att ni delar med er av era tips! Hejja er!

Puss på er

Ps det kommer ett ganska stort reportage om just träning, hälsa, skönhet i amelia specialtidning i början av mars. Där får ni läsa mer ingående hur jag tänker.

  • 2011-01-14, 11:45
  • 0

Dags för en tävling…!!!!!

K-Pak Deep Penetrating Reconstructor

Det bästa valet inom äkta håruppbyggnad. Förstärker hårets elasticitet, styrka och glans. Återupprättar hårets ursprungliga styrka och kondition.

Användning:
K-Pak Deep Penetrating Reconstructor kan användas 1-2 ggr i veckan beroende på hur skadat håret är. Applicera K-Pak Deep Penetrating Reconstructor i handdukstorkat hår. Låt verka 5 minuter. Skölj.

För 10:e året i rad är K-pak Deep penetrating Reconstructor utsedd till världens bästa uppbyggande produkt! Det finns ingen som slår den och har man ett hår som behöver extra vård och uppbyggnad är den här helt amazing. Jag har lyckats få loss 3 stycken och nu har ni chansen att vinna dom. Värde ca 300kr/st.

Lägg en kommentar nedan så är du med i tävlingen, jag drar tre vinnare måndag kl 20.

LYCKA TILL! :-)

2011-01-14 Mode / Skönhet , , ,
  • 2010-07-15, 22:40
  • 0

Det är verkligen så härligt med förändringar! Att förvandla ett skadat hår på några timmar till ett helt nytt hår och en glad kund är bland det bästa i mitt yrke.

En kund idag som hade utväxt ( mörk) och ljusa längder runt kronpartiet, porösa….. längderna i olika blonda nyanser ( hemmablekt) Vad göra…kunden ville ha förändring!  Hon ville gärna bli mer mörk än ljus. ( bra!)

Vi bestämde att ljusa upp utväxten två steg, plocka upp ljusa slingor på längderna (som hon redan hade innan…) lägga blekn folieslingor i utväxt….  ..för att de sista lägga en ljusbrun lite “nötig” skonsam toning  på resten av längderna.

Innan gjorde jag förbehandling på håret eftersom det var slitet och då kan det “addera”, det suger åt sig smack- och blir  helt matt och för mörkt.. dessutom sitter inte färgen speciellt länge om man smackar på en toning på skadat hår. utan att förbehandla.

Joicos K-Pak är magiska. ( innehåller bla proteiner) Självklart måste frisören göra den bedömningen om det går att behandla överhuvudtaget, annars måste kunden köpa med sig produkter för att efter ca 6-8 veckor komma tillbaka. I det här fallet var håret ändå i så pass ok skick att jag kunde göra en behandling.

Resultatet blev SÅ BRA! Lite mörkare, inget blondt intryck men ändå bevarade jag lite slingor runt om för att göra nyansen lite roligare med lite mer “liv” och lyster.  Kunder som varit blonda behöver vänja sig succesivt när man bill bli mörkare, då passar slingor perfekt.  Nu slipper hon även den grymma skarven, utväxten så snabbt som den blonda färgen annars gör om man är så pass mörk. Plus att kunden fick så mycket mer färg mot ansiktet.

Före….

Visst blev det fint!  (min kamera dog… :-( hann endast ta en bild, hade så gärna velat visat er framifrån)

2010-07-15 Mitt liv, Mode / Skönhet ,