• 2010-06-29, 23:34
  • 0

Äntligen ger tekniken med sig ! Som jag har kämpat här ikväll- Men skam den som ger sig, datorn var helt knäpp ett tag.  Nu har jag gjort några uppdateringar och kan äntligen kika in hos er. :-)

Efter jobbet drog vi genast upp till simsjön för att bada. Vilken energi att få komma iväg några timmar, förmodligen varmaste dan hitintills!  Där uppe träffar vi ofta  på familjer man känner igen,  sitta och dricka lite kaffe och prata. Det var så kul att träffa på en gammal vän jag inte sett på länge. Vi bestämde att vi skulle ta alla våra barn och åka ner till Göteborg,  Saltholmen en dag i sommar!  Har ni varit där? Paradiset. Och det är perfekt att man kan åka ända från Skövde med “regionen runt”- spårvagn och alla båtar ut till öarna är västtrafik så det ingår också.  Ett tips!  Köp med räkor från saluhallen, ta spårvagn 11 sen hoppa på en båt. En dagsutflykt med små medel men såååå underbart!

Vad roligt med era frågor- jag ska  ta tag i allt så fort jag hinner. Fick många även på mail, så nu har jag  att bita i. Ha ha :-D 

TACK för era fina kommentarer, det värmer i hela hjärtat och jag blir  superglad…!!

 Nu är det sovdags inför en lång dag på jobbet i morgon. Barnen ska åka till min kompis Hanna och hennes familj, de har så kul ihop med hennes Melvin och de ser fram emot en dag ute hos dom.

Puss och kärlek/ hörs i morgon va?

J

Visst ser det härligt ut?

Enkelt är gott ute i det gröna.

Känner ni igen hatten...? Den valde ju ni när jag frågade vilken som var bäst! Tycker den är supersnygg och ger lagom solskydd.

Underbart!

Ni som undrar ( hatt från kappahl (BUDGET!!)  och väska , klänning  clarks, bikinin är från skövde solarium (abecita)