• 2015-08-02, 22:02
  • 8

Hej på er!

Vill börja med att säga WOW! Tjejresan är nästan fullbokad. Efter ett dygn. Det är fåtal platser kvar, så roligt att ni gillar vårt upplägg. Som flera skrivit- Hotellet! Yes! Ett panghotell. Ingen kommer bli besviken. Jag kommer ta hand om er och det är så kul att få göra den här resan med ett härligt gäng.

Nu till helgens bildbomb från Diggiloo i Båstad. Jag ligger lite efter med en del bilder men vi börjar här. Jag och Janne var i Sthlm på jobb och lite annat, skulle sedan vidare ner till Båstad i fredags. Det är några timmar från Stockholm så vi hade liiite stress när vi checkade in på hotel Riviera för halv sju gick taxin.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Så synd vi inte hann njuta av rummet mer än 30 minuter förutom när vi sov. Försökte få lite senare utcheck åtminstone till 12 men icke. Det var 11 för det var fullbokat. Förstår det för det var fulls ös i Båstad den helgen med två föreställningar. Vi njöt däremot av en god frukost och sedan åkte vi vidare mot Göteborg. Hotellet är fint och ligger precis vid havet. Helt nybyggt.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Vi hade bestämt träff med våra vänner Åse och Daniel som redan var på plats, så snällt att dom väntade in oss. Vi delade en taxi bort till Tennisstadion och sedan var det fullt ös från början till slut. Jag och Janne var ju på Diggiloo i Göteborg så har redan sett showen men hade kunnat se den om och om igen. För vilken show, vilka artister! Björn Kjellman -Ni kommer skratta ihjäl er.

Här kommer en bildbomb från kvällen!

Vädret var med oss den här gången förutom lite kall vind. Men vad gör det när man har kul?

IMG_2719

Vi har skrattat som galningar, tack goa vänner Åse och Daniel!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Lånade så fina bilder av Åse.  Underbara Helena Paparizou

31072015-012A3885

Foto: Åse Falkman Fredriksson

Vackraste Jessica Andersson

31072015-012A3867

Foto: Åse Falkman Fredriksson

Grymma Magnus!

31072015-012A3812

Foto: Åse Falkman Fredriksson

IMG_2797 IMG_2799

IMG_2723

IMG_2757 IMG_2748 IMG_2865

IMG_2829

IMG_2857

IMG_2822

Lisa Stadell! Vilken stjärna och vilket hjärta. Har lärt känna henne genom gemensamma vänner, hon är så gullig. Här gör hon ett enastående nummer med Björn Kjellman.

Efter showen var det mat och mingel, tack vänner för att vi var medbjudna på en sån galen och trevlig kväll. Festen tog aldrig slut.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Haha! Snacka om pantertanter.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Fina killar! Magnus och Mats.  Kolla förresten alla foton på Magnus blogg. Det är Mats som fotar. Smäller av så snygga bilder.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Lets party! 

Är det något som jag och Åse ofta pratar om så är det livet. Att ha roligt! Vi har båda en bakgrund som sockerråttor och viktpendlare men det vi också har gemensamt är att leva livet. Att skratta, att umgås med vänner. Att inte bara livet handlar om att räkna kalorier, utan göra medvetna val och tillåta sig ha roligt, att göra det man tycker om.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Min andra hälft *ÄLSKAR DIG SÅ*

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Helena satt vid vårt bord på middagen, åh vilken kvinna! Lika härlig som vacker.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Känner ni igen henne? Sandra dansade bakom Magnus i mellon. Jag har gjort hennes hår flera gånger och hon är så go. Från början en Götebörska dessutom.

IMG_2922

Kul att sitta och prata med Jessica, vi har mycket minnen och många gemensamma vänner från Skövde då hon växte upp där.

IMG_2886

Efterfest på peppes Bodega.Vilken fest! Här är vi med Daniel och han som varit med i varenda Diggiloouppsättning sedan det startades. Fantastiska Magnus Johansson! Inget öga är torrt när han spelar trumpet.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Fina killar! Janne och Jessicas Niklas.

IMG_2882

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Björn Kjellman! Ni som sett Diggiloo- Vad tyckte ni? Man älskar honom!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Tack Magnus och Mats! En flaska Bollinger från mig och Janne och Åse och Daniel.

IMG_2973

Just det- hittade en bild till. Haha!

IMG_2957

Kram på er alla

 

  • 2015-04-07, 23:45
  • 49

Nu ska vi fira!

Idag är det exakt 1 år sedan jag körde igång med min alldeles egna blogg och sajt! Fantastiskt! En overklig känsla att äga sin blogg, att få bestämma och forma den precis som man själv vill. En dröm men också ett hårt slit. Den här sajten hade dock inte funnits utan hela mitt team som hjälper mig att driva den så här bra som jag tycker dom gör det.

Linda.Vad hade jag gjort utan dig här. Hon är den som roddar ihop alla samarbeten, alla annonsörer och har även ganska mycket koll på förfrågningar, event mm om jag inte hinner svara. Hon är även den som syr ihop allt med säljteamet, som är ett supergäng och gör ett jättejobb. Hon hjälper mig även med allt tekniskt och är länken till många som ligger bakom portalen.

Mats. Du är superproffset som alltid fotar så fina bilder! Han har både plåtat och sminkat mig till headerbilden ovan. Nu ska vi strax plåta nya bilder till en ny header.

Bilden nedan är från Mats som hade den på sin instagram.

IMG_8348

Erika är också en grym tjej som har format och gjort hela den här sajten. Jättduktig och fina färger som jag gillar.

Janne. Utan dig är jag ingenting. Love you!

Janne hjälper mig med oerhört mycket. Är skarp, har koll och styr upp mig när jag stressar. Vi kompletterar varandra väldigt bra och därför vi även har företag tillsammans med stora projekt på gång. Framförallt, vi skrattar och har väldigt roligt ihop.

Men utan ER finns ingen blogg alls.

Vill tacka er fina läsare för att ni följer min vardag här inne varje dag. Ni är så många som ofta skriver, mailar, kommer fram på stan eller skriver på facebook.

Tusen TACK från mitt hjärta för att ni läser min blogg. Jag brinner för att peppa, inspirera och dela med mig av livet. Jag får energi av er och hoppas jag kan hjälpa någon med tex träning eller något recept eller kanske bara kännas som en vän. För bloggvänner är nästan som vänner, fast man ändå inte träffats. Visst är det skumt?

IMG_8346 2

Nu till två fantastiska roliga saker. Eftersom jag firar 1 år idag vill jag fira det ordentligt. Jag kommer i morgon köra en tävling där ni kan vinna två klockor och inte vilka klockor som helst. Det är superfina klockor från Gant!

Kika in under dagen så måste ni vara med i den tävlingen!

**********************************************

Sedan ska jag också viska vad det är jag pysslat med dom sista veckorna…

Jo, det är nämligen klart att jag ska ha en

B-L-O-G-G-T-R-Ä-F-F !! 

Jag är överlycklig för detta, för det är något jag velat ha väldigt länge. En bloggträff som är för er. 

Kan knappt hålla mig att berätta om vad som kommer hända, men snart ska ni få veta allt. Jag har bestämt temat och känslan för bloggträffen är: Hälsa, träning, god mat och fashion. Vi ska umgås, dansa och träna. Äta god mat, lyssna på flera kända inspirerande föreläsare. (SÅ glad för namnen jag fått ja till) Ni kommer gilla dom tror jag :) Lyssna på bra musik och uppträdanden…

Jag kan säga att det kommer bli i Göteborg och där vi ska vara är också klart. Det är SÅÅÅ bra så jag smäller av!

Jag jobbar hårt för att pressa priserna, få tex självkostnadspris mm. Allt för att ni ska kunna köpa en biljett som det ingår massa fast i själva verket är betydligt dyrare. Nu är det ER tur att få möjlighet att lyxa sig ordentligt fast till en riktigt bra pris.

Nästa vecka kommer inbjudan och fredag sätter jag dom sista namnen som kommer medverka. Så- nu får ni hålla utkik om ni vill köpa en biljett när vi släpper dom. Datumet är i början av juni och därför kör vi järnet nu för att få allt klart. Mer info kommer.

Så, nu vet ni vad jag planerar och har även ett annat företag/butik  som är med och roddar och hjälper mig. Ni kommer även gilla det tror jag…..

Puss på er, TACK för att ni hängt med här inne i ett helt år.

Nu kör vi så det ryker!

Love//

Johanna

 

 

 

 

 

 

  • 2012-04-21, 22:37
  • 0

Jag är lyckligast i världen. Det är på riktigt…. Vi firar ikväll;)

 

 

Jag är inte lika trött som jag ser ut, däremot väldigt glad. Jag är så KÄR OCH GALEN i världens finaste kille. Känslan är svårt att beskriva… den bara är där….

 

Han har världens finaste hjärta, jag svävar som på moln. <3

2012-04-21 Mitt liv