• 2012-03-02, 08:21
  • 0

God morgon vänner!

Nu ska jag berätta en rolig nyhet för er!

Jag och Mini har gjort sista dagen på DIVA och på måndag öppnar vi ny salong på Storgatan 26! Det är min mammas lokal som hon har fotvård och massage, men nu blir det även frisörsalong!!! Det ska bli så kul att jobba ihop, jag Mini och mamma. Åh vad vi är glada och förväntasfulla. I en månad har vi renoverat och byggt om hela salongen. Nu vet ni vad vi har hållt på med på kvällarna och varför jag inte hunnit med att blogga så ofta. Jag och Mini har jobbat ihop först på manamana och sen DIVA i flera år och kände att vi ville gå vidare och göra något mer eget. Jag tror man utvecklas som människa och det är alltid bra med utmaningar och förändringar. Den nya salongen kommer heta Storgatan 26 och ligger mitt emot restaurang Mangos för er som känner till Skövde. Vill ni komma i kontakt med oss har vi telefonnummer 0500-489511.

Igår var jag i salongen i 13 timmar och när jag gick hem var jag bra snurrig i huvet. Men det är som det ska vara när man öppnar något, allt känns kaos och fattar inte hur vi ska hinna men nu börjar det falla på sin plats allting. Idag ska reklambyron sätta upp namnet på fönstren, rörmokaren kommer på morgonen och alla produkter kommer ramla in under dagen.

Det ska bli fantastiskt kul när allt blir klart, salongen kommer bli svart och vit, lite elegant känsla. Åh så kul detta ska bli!!! Vi kommer först och främst arbeta med Kevin.Murphy, KMS och Joico. Även GHD och HH simonsen. Dom släpper vi inte förstås.

Bilderna är från förra veckan…. herregud vad mycket vi har gjort och vilken förändring det blir!

I helgen är det make up store i Sthlm, inte alls enkelt när läget är som det är och eftersom jag inte kan missa något då jag måste vara godkänd i alla kurser blir det svårt att hoppa över hela helgen. TYVÄRR. Jag behöver egentligen varenda minut här hemma men jag har bokat om biljetter och söndagens kurs kan jag ta igen i april. Lördagen var viktigare så jag måste åka upp ikväll och hem i morgon igen.

Vi har gjort allting själva och det är så roligt att se den stora förvandlingen, tusen tack till alla underbara som hjälpt oss. Utan er hade det aldrig gått. Jag ska visa er alla bilder, nu blir det lättare när jag får säga vad vi gör!

Tack fina kollegor på salong DIVA, vi har haft många roliga år med er. <3

Dags att sätta fart här, vi hörs snart igen!

Puss