• 2013-03-20, 18:26
  • 0

Vi började onsdag med en lång sovmorgon och god frukost.

Den här vägen går vi till frukosten…

Poolen slingrar sig runt överallt, den här stora är mellan där vi bor och en annan byggnad. På fm tog vi en rask timmes promenad på stranden, det fläktar skönt där nere och man orkar gå en bra bit när solen inte är lika stark som efter tolv…

Sen var det solsängen som gällde! Nere på stranden kommer personalen med kalla handdukar att badda pannan med och isvatten. =) Lovely.

Här är klockan halv ett mitt på dan och värmen är obeskrivlig-skön.

Haha! Kolla skuggan…… ;)

Vid 13 hade vi en efterlängtad massage bokad på hotellets SPA. Bor ni här, ni MÅSTE gå till SPAanläggningen. Bland det bästa vi varit med om…

Vi valde en Thailmassage med aromolja och det var obeskrivligt skönt. Det var helt amazing och total avslappning i 60 minuter som jag för ett par år sedan aldrig skulle klarat av… då hade jag fått panik och inte klarat av att ligga kvar. Är man stressad och kanske inte mår så bra kan det faktiskt vara lite svårt att komma ner i varv och lägga sig på en massagebänk. Här inne var det ett lugn, tjejerna som masserade oss var såååååå underbara och duktiga.

Detta är rummet utanför där vi blev masserade.

Man blir nästan tårögd… så vackert och rogivande.

Efteråt fick vi gott the och lite goda grönsakstavar som plock att tugga på, vi satt länge och bara njöt av fågelkvitter och den fina miljön.

Vi kände oss totalt avlsappnade långt in i själen…. helt underbart.

Men resten av dagen kommer i nästa inlägg, har hittat så fina saker till våra tjejer där hemma ikväll <3<3<3

PUSS har hört det är massa snö?? Känns så kostigt!

 

 

 

 

20130321-005527.jpg
Janne fotar och jag njuter av stranden….

2013-03-20 Mitt liv , , , ,