• 2010-09-13, 22:40
  • 8

 

Hej snyggingar! Vad roligt att ni verkar tycka om nya ensam mamma söker… ååh jag som inte sett det alls än. SKA hinna med det i veckan hoppas jag. Flera mailar om kommentarerna att det inte funkar. Det verkar gå troll här inne just nu. AMELIA snälla nu får era tekniker försöka få ordning på detta. Vi bönar o ber… :)

Jag har annars haft en riktigt bra dag uppe i Sthlm! Snart mitt andra hem haha, tur att vi har bra förbindelser -när SJ funkar förstås. Mellan lite jobb och möte så hann jag med en mysig höstfika med Magnus  (Mats låg hemma och var sjuk den stackarn) Jag ska inte skriva så mycket mer om vår smaskiga fika, klicka in er istället på Magnus blogg  får ni läsa mer (han skriver vansinnigt roligt den pöjken!) om bland annat min goa kompis Kicki vad hon hade bakat….!  :)

Nästa hållplats- Wallmans. Träffade fina Micke “Sol” en stund sen var det rusning till tåget hem.  Regnet stod som småspik när jag lämnade Stockholm.  Väl hemma i Skövde sken solen- underbart väder här hemma. Och underbart att träffa mina egna små solstrålar igen.

Barnen har varit hemma sen sju, vi har ätit kvällsmat och pratat om hur dagen har varit. Vi myser av att man kan kura upp sig i soffan på kvällarna, tända upp massa ljus och dricka gott the. Höstmys=Härligt!

Nu ska jag strax krypa ner… sov så gott/God morgon

Johanna

  • 2010-06-10, 12:08
  • 0

Jag fick så fina presenter av min goa vän Kicki när jag fyllde år! En fantastisk “picknick bok” men så härliga recept och bilder i. Verkligen en underbar present i dessa sommartider. Hon vet att jag gillar att sitta ute i det gröna med massa gott. :-) Inte nog med det…. två vackra kaffekoppar låg också i paketen. Greengate som jag älskar och passar perfekt till mina andra muggar och fat. TUSEN tack finaste kicki för allt. Jag blev jätteglad.

Sen undrar många vart min "picknick servis" kommer ifrån som ni sett när vi fikat ute. Den är från www.forr.se – ( butiken förr i skövde)hoppas ni hittar den där. Den är av hårdplast och jag använder den även hemma för den att den är så fin. Jag vet att den finns i flera färger så något ska nog passa er i smaken.