• 2011-02-27, 15:52
  • 11

Igår skulle jag åkt med till Hanna men ibland händer oförutsedda tråkiga saker tyvärr…. men nu är allt i sin ordning igen och jag kunde åka ut dit i fm istället. Barnen hade det supermysigt och jag har kunnat umgås med alla idag istället. TACK Hanna för allt. ♥

Bakade en kladdkaka med toblerone igår morse...

Mörk kladdkaka med toblerone!

4 ägg
6 dl strösocker (jag minskade något)
2 tsk vaniljsocker
8 msk kakao
3 dl vetemjöl
200 gram smält smör
ca 150 gram Toblerone

Rör alla ingredienser och sist det smälta smöret. Häll i en form med löstagbar botten , grädda i mitten av ugnen 175 grader ca 25 minuter. PASSA kladdkakan…. den måste vara kladdig! Låt gärna stå minst en timme innan servering. Lättvispad grädde är gott till. Jag tar gärna lite mörk ckoklad med hög kakaohalt, eftersom tobleronen är söt blir det extra gott.

Hade köpt tulpaner som barnen tog med. Visst är det härligt med blommor!

 
Kladdkakan vi fikade på idag :-)

Vet ni vad vi gjorde sen..?! Barnen började prata om alla våra semestrar vi har gjort tillsammans. Hanna sprang och hämtade videoband... shit vad vi har skrattat!!

Nyårsafton i Sälen år 2000! Barnens pappa jobbade mycket på högfjällshotellet och när jag var mammaledig var vi med nästan hela säsongen och det var så roligt när vänner kom och hälsade på! Här filmar Henric när jag och Hanna lagar nyårsmaten. :)
Ser du Linnea…!! ;-) Det är minsann du…!Här är lillasyster runt 11-12 år och vi sitter och sjunger barnsånger. Åååå vad vi skratta åt detta. Lisa-Marie är i Linneas knä och sjunger för fullt. Marilyn min lilla busa sitter till vänster och Hannas och Henrics pojk Melvin i mitt knä. :)

:-)

HC hotell ligger precis bredvid där vi bodde och de har ett så fint bad. ( hade, vet ej om det finns kvar)

Vilka minnen! Vi satt i ett par timmar idag och skrattade åt allt, vad små barnen var. Vilka roliga uttryck och kommentarer. För inte tala om hur man själv såg ut.
Frågade om jag fick fota hennes fina fönster- som ur en bok!
TACK för idag. Hoppas ni alla har haft en trevlig helg, KRAM på er! ♥

 

 

2011-02-27 Mitt liv