• 2011-02-17, 10:57
  • 0

Igår kväll kom min syster från Lidköping med sin stora tjej för att bli lite fixade. Alicia har ett väldigt krusigt och fintrådigt hår och dessutom väldigt tjockt. Ofta om man har lockigt vill man ha rakt och tvärtom. Jag försöker alltid rekomendera bra produkter för att kunden ska klara av sitt hår lättare och kanske istället framhäva lockarna. Men om man nu absolut inte vill ha sina lockar är det viktigt med ett värmeskydd om man plattar det varje dag.  Där finns det också en djungel men jag gillar KMS flatout serien och finns även som spray som du sprayar i torrt hår. Det stänger även ute fukten om du vistas ute och du tycker håret kryper upp så fort du går ut.

Spraya generöst i ett handdukstorkat hår. För svag stadga, föntorka. När du använder tillsammans med plattång, håll 25- 30 cm ifrån och spraya. För bästa resultat, arbeta i små sektioner när du vill att håret ska bli helt rakt.

Alicia ville även bli lite mörkare men med guld i nyansen. Jag lade i en del röda pigment och färgen blev supesnygg! Jag hade endast min mobil på jobbet så bilderna är tyvärr inte så bra. Efter vi var klara plattade vi med  GHDs plattång.  Den är nog det bästa som har uppfunnits på markanden, man kan även använda den till att forma håret, lockigt och vågigt. Den kostar runt 2000kr men har man ett “problemhår” krävs det en så pass bra plattång för att underlätta i vardagen. Önska sig när man fyller år är ju ett bra tips! :)

GHD hotsytlers är fantastiska!!

Sötaste Alicia!

Hur gör ni med era hår? Gillar ni lockarna ni som har lockigt och tvärtom??

Efter vi var klara igår åkte mina tjejer med hem till Lidköping och de ska vara där tills i morgon. De har så kul ihop, storkusinerna.

Nu jobbar jag för fullt och ska strax ta nästa kund, hoppas ni har en fin torsdag. Ikväll har i en vinnare i tävlingen. Kul!