• 2014-09-21, 14:33
  • 18

Har ni det bra? Hoppas ni haft en fin och skön helg. Igår var vi på ett jättetrevligt mingel, hockey och även ett premiärbesök på Göteborgs coolaste restaurang. Visar bilder och berättar i nästa inlägg.

Söndagen började med en timma pw och strax ska vi till gymmet. Planera er träning för kommande vecka, det är det smartaste att redan idag sätta av tid och pass mm så kommer det blir lättare att inte hitta på annat. ;)

Innan gymet vill jag visa er något helt fantastiskt. Detta är konst och Sukran som jag går hos är så duktig att jag höll på att trilla av stolen när jag fick se resultatet. Jag har aldrig sett något liknande och nu har jag ett litet konsverk på varenda liten nagel. Vi ville leka loss lite och hon fick gå “all in”. Jag ÄLSKAR det!

Penseln var liten som en sytråd och hon har målat detta för hand, det enda vi limmade dit var lilla glittriga döskallen.

Vi ville visa er inspiration och man kan ju göra vad som helst. Om man är så här duktig ;)  Tänk tex vita eller svarta, eller svart/vita naglar och har några med tex den fina rosen. Eller en banderoll med namn, ett vackert hjärta, en döskalle….

bild-58

Kolla blomman. Fattar ni hur man kan göra en sådan “verklig” med så pytte, pytteliten pensel.

bild-64

Blomman här gör hon också från en “massa” som hon bygger ovanpå nageln. Sedan skuggar och färglägger.

DSC_0034

Tadaaaaa!

DSC_0049

Tusen TACK världens bästa Sukran! Du är konstnär och så glad att hittat dig!

Tusen TACK världens bästa Sukran! Du är konstnär och så glad att hittat dig!

DSC_0041

För att boka tid hos henne ringer ni 031-210324 eller 0737-699683 Hon är ganska uppbokad men jag vill så gärna tipsa om henne för hon är värd all reklam man kan få. Jag är imponerad av människor som är så duktiga och kreativa.

bild-63

Janne fick en liten kärleksförklaring ;)

Kram på er, vi hörs snart.