• 2010-09-02, 23:55
  • 0

Haft en helt galen dag- men en långpromenad i sol och skön luft hanns med så jag kunde  ladda batterier. Får mycket mer energi om jag hinner med det före jobb. Har nu packat ner allt som ska med till Sthlm, klänningen jag ska ha på Kristallen är färgstark, speciell och mycket tyg på liten yta. Typ. :-)  Skorna är helt underbara. NÅGOT höga, men är det fest så är det. Det blir nog inte mycket bubbel, det vågar jag inte. Då får min kavaljer vara krycka resten av kvällen haha! Ska visa er bild innan vi åker ut till Globen så klart! Jag och min ybersnygga date lovar att fota allt. ;)

Hur går det mer er diet förresten? Jag kör för fullt, men idag gick jag till hälsokostaffären och VRÅLADE efter något gott….!  Det blev 70 % choklad med chili.  Herre. Gud. Vad. Gott.

En fin mörk choklad med stark chili, måste kolla namnet ( ligger kvar på jobbet) för den här måste ni testa. Det var krut i den. Jag är glupsk och inte den typen som njuter av att den smälter, så där som man kanske ska göra. Nej, fort ska de gå. Rakt ner bara. Men shit vad stark den var.

Ja, sån är jag. Det bästa med det är att jag lade tillbaka resten av raden.

Ikväll har jag lagat supergoda hamburgare och barnen åt massor. 10% Nötfärs, lök lite kalvfond och salt och peppar. Stekte i olja. Svängde ihop en röra gjord av ädelost, creme fraiche och lite salt.  Till det, en underbar vitkålsallad med olivoljan jag köpte i Sthlm.  (vitlök och timjan)  Jag toppade hamburgaren med ädeloströran, knaperstekt bacon och tomat.

HUR GOTT SOM HELST. (Ekologiskt vitkålshuvud som jag köpte på maxi. Aldrig ätit så god vitkål.)

Så där, lite smakupplevelser från idag. Visst går det att äta underbar mat utan pasta, ris eller potatis. Bara att bestämma sig och man vänjer sig. Jag sover bättre, vaknar aldrig nån gång under natten. Känner mig utsövd på morgonen. Rör på mig mer, jag kan säga att när jag började äta den här kosten och slutade med allt sött så mår jag så mycket bättre. Helt otroligt vilken skillnad man märker.

Hoppas ni orkar hänga på vänner, snart börjar Zumban! 2 dagar i veckan kommer jag träna. Komb styrka och promenaderna så klart, det är mitt gift.

Nu ska jag sova gott, det blir en lång dag i morg. Jag jobbar några timmar först, Mikaela är gullig och svänger upp mitt hår och sen sitter jag på tåget. Saknar redan mina tjejer, är ju van att ha dom mycket…. Men träffar dom på söndag kväll igen.

Puss på er, vi hörs snart.

J

2010-09-02 Mitt liv ,
  • 2010-09-01, 08:04
  • 0

God morgon!

Vill visa er vad färg kan göra… ! :) Jag hoppas ni har överseende med den dåliga bildkvalitén dock. Grrrr vad usla bilder mobiler tar, men hoppas kunna lära mig nya kamerna snart  så ni får vila ögonen på vackra bilder här inne. Tycker en blogg, är ingen blogg utan massa bilder….! Visst är det så?! Det blir så mycket roligare iaf.

Idag  ska jag ta tag i en del fix inför helgen. Jag kommer åka till Stockholm fram och tillbaka och fara och flänga lite, men det är roliga saker på G. Fredag, Kristallengalan. Mycket kul och ser fram emot att träffa många från fortet-inspelningarna. Lördag har min fina vän Pernilla en hejdundrande, stor 40 årsfest, också  i Sthlm! Söndag åker jag hem, för att sedan åka upp igen på måndagen och spela in en RIKTIGT rolig grej. Känner mig lugn inför detta men ska försöka avsätta tid i morgonkväll och förbereda mig lite mer. Berättar så klart för er när jag vet det är grönt. :-)

Börjar arbeta 10, hinner med en längre runda idag!

Puss

Ofärgat

Klippte en flikig page, kortare nacke. Mörk ckokladig färg med en anings rött i för att få ett mer djup i färgen. Lade några ljusbruna effekter så det blir lite liv i håret. Visst blir det fin lyster med färg!

( som sagt, bildkvalitéen gör mig crazzzzy.) I morg lovar jag mig själv att ta tag i kameran. Yiiipieeee :-)