• 2015-04-14, 23:27
  • 16

Hej vänner!

Vad roligt att ni gillade tips på goda bars. Ännu roligare att många redan har gjort dom. Har ni kanske några trevliga tips ni vill dela med er här inne? Det skulle det vara kul!

Efter min morgonrunda före frukost tog jag en skål med lättkvarg, jordgubbar, lite hackade nötter som ger bra energi och det bästa- Kokoschips. Det är så gott och snäppet bättre än kokosflingor. Kaffe dricker jag även före jag går ut. Sätter fart på förbränningen. Är ni känsliga i magen så kan det vara lurigt, annars gör det mycket tycker jag när man är ute och antingen springer eller kör PW i högt tempo.

Har en känning i luftrören och hosta tyvärr. Det brukar sätta sig där om jag får en förkylning eftersom jag inte har några halsmandlar. Har träffat många nära nu som varit riktigt sjuka och klarat mig länge och väl. Men skit säger jag om det är något på gång. Ska sova länge i natt och druckit massor idag med både ingefära, citron och honung. Får sluta tänka på det och se vad som händer.

Har jobbat på salongen och efter kunderna, hem igen för att förbereda inför morgondagen. I morgon onsdag är det nämligen full fart i Göteborg. Först åker jag ut till Kungsbacka och där ska vi har möte, göra en plåtning och sedan åker jag och Jessica som driver Blueco.se tillbaka till Göteborg för att planera lite annat skoj som jag ska berätta mer om.

Nu är det mesta klart inför bloggträffen och det ska bli fantastiskt roligt att få berätta för er snart vilka fantastiska människor som kommer vara med och föreläsa, uppträda mm. Framförallt- Bjuda in ER och berätta om hela festen som kommer pågå ett dygn!

Vi ska umgås, inspireras, lära oss, ha roligt, skratta, äta gott, träna, kanske lite shopping, mysa på SPA, äta god lunch, äta god middag, äta god hotellfrulle, ta selfies, dansa, lyssna på uppträdande  mm mm.

Natten blir lång…

IMG_8756.JPG

När jag skulle iväg till tåget i em fick jag klä mig som om det vore höst igen. Brr vad kallt.

Leo tröjan är skön. Finns på Furia.se dock osäker om den finns kvar? Kolla byxorna som hör till. Jeans, Just R från Blueco , underbara och sitter bra. Skor blue on blue.

I kväll har jag varit hos duktiga Linda på salong Main och hon var snäll och gjorde mina fransar efter hon slutat. Hinner aldrig iväg men nu lyckades vi hitta en tid. Blir alltid lika nöjd och dom sitter länge. Nu var det dock väldigt många veckor sedan. Visar bild i morgon.

Nu har jag kramat på Janne som kom hem från Sthlm och ska snart krypa ner. Hinner inte ses mycket den här veckan men desto mysigare till helgen.

Måste bara visa vilka fina blommor som står hemma hos mig. Så kul att få

IMG_8474.JPG

Fick den här vackra buketten av min kund Ulla igår. Tack fina du. Vad glad jag blev!

Och den här vackra buketten fick jag i helgen av min kompis Hannas mamma Siw. Gulle dig!

IMG_8751.JPG

Dom vet att jag gillar vitt. Pastell är också favorit på blommor.

Sov gott hörni, i morgon kommer det ett starkt inlägg från vår Annica igen. Jag kommer även lägga ut vinnarna i Gant tävlingen och dom som vann i vår bonustävling till träningskonventet nu på lördag.

Puss och kram,

God natt och God morgon på er