• 2011-05-05, 23:56
  • 0

Nu är vi hemma efter en riktigt trevlig kväll hos bästa Helen och familj. Det är alltid lika härligt att ses, vi pratar minnen och hur kul vi haft genom åren. Vet ni vad som är kul, jo att våra tonåringar som är 14 år snart har umgåtts sedan de var 9 månader och de har lika roligt tillsammans än idag. Även fast det är olika kön…  De har inte växt ifrån varann alls och  när de ses känns det som för 10 år sedan fast de är en aning äldre… så kul!

Vi fick jättegod middag, lite tilltugg till förätt och sen hade hon gjort kyckling med bulgur och en fantastisk tomatsalsa. Vil ni ha recept ska ni få det. Jag fick med mig det och det ligger i väskan, skriver ner i morgon om ni vill, det var underbart gott! Och nyttigt. Kul med tips på lite anorlunda recept!

På väg... titta vad fint det blommar... Underbart!!

Starter.. utomhus. Trevligt!

Visst är det fint?!

Lovely -lovely- lovely dessert. Och vet ni, det var hur enkelt som helst! Hon hade bara tagit bounty och vaniljglass, kör ihop allt i mixer och låt det stelna i dessertskålar.  Jag är en sucker för kokos. Det är bland det bästa jag vet! Helen och jag delar vårat intresse för matlagning och jag får så mycket inspiration från henne. ♥

 Tusen tack för ikväll! Det är otroligt härligt att få bli bortbjuden så här en vardagskväll, man behöver inte gör allt på helgen.

Sen vill jag tacka er läsare för all respons för mina hårinlägg- märker att ni gillar det skarpt och ska visa mer tips. Kul att läsa om att flera reda gjort fiskbensflätan- Roligt!! :-)

Hejja hejja ni som vill vara med i tävlingen! Kör så de ryker….!

Puss