• 2017-03-13, 09:18
  • 4

Jag måste tipsa er om en snygg färg på ett läppglans. När jag var gäst hos Malou för några veckor sedan önskade jag ha lite mer färg på läpparna, tjejen som sminkade mig innan hade ett superfint läppglans från MAC. Jag tycker det är svårt ibland att hitta den perfekta färgen, det får inte vara för kallt, inte för varmt. Men äntligen hittade jag pangfärgen! Tänk vad rätta färger både på kläder och smink gör mycket.

Jag köpte mitt på NK, stort sortiment och bra service.

Färgen heter BE NICE. Bra namn, hehe.

Just MAC läppglans gillar jag för de sitter bra men det känns heller inte kladdigt eller för tjockt. Jag älskar deras färger, det finns massor av fina nyanser. Mitt tips när ni ska hitta en snygg färg, ta hjälp och fråga. Jag är ganska “gul” i min hudton med fräknar så jag måste ha lite värme både på fondation, läppar och skuggor. Skulle jag ha ett läppglans med en “blå” bas skulle jag se sjuk ut. Eller om jag har en fondation med en rosa eller röd ton i. Katastrof till min hy.
Våga fråga, man betalar mycket pengar och det klart du ska få bra hjälp när du ska välja rätt färg.

(Flera frågade efter jackan, det kommer i nästa inlägg)

Visst är det kul med smink! Nu är det vår, vi kommer få mer färg i ansiktet när solen tittar fram, då är det kul med lite mer färg.

Nu ska jag ut på en powerwalk med Lucy, hoppas ni får en fin start på veckan.

 

 

  • 2011-10-25, 23:56
  • 0

Jag har köpt två nya läppstift/lipgloss och jag gillar den koralla färgen som varken är för orange eller för rosa. Jag vill gärna det ska vara lite Peach, naturlig lite korall men har haft svårt att hitta rätt färg jag trivs med. Det får absolut inte bli kladdigt, jag får panik om det är en tjock gegga på läpparna och håret fastnar när man är ute i vinden. Blä. Nä, en lätt gloss med liten gnutta glitter var jag ute efter. Inga dåliga krav va?  Men nu har jag hittat det!

Make up store har dem precis fått in en ny fräch färg. Den heter Tulip och ser ut så här,

Den ser lite mer orange ut än vad den är. Den är mer åt peach, svag korall med lite skimmer. Jättesnygg!

Mitt hår idag. Burrigt, stort och sitt rätta jag......

 

Ovan är egentligen inte heller en riktig rättvis bild. VARFÖR ska det vara så svårt att fota av en färg på läpparna? Putar jag ser jag ut som en dumblondin, gapar jag ser ni ner i hela gommen. Tar jag för nära ser ni alla mina asniktsfjun, och tar jag på munnen ser ni rätt upp i näsan.

Så. Det fick bli den säkraste mest avslappnade posen jag kan. Hihi.

Lipstick nummer2.

Det här är inte Maria Montazamis, den färgen ser jag död ut i. Den här är lite mer guld och skimmer i, snygg om man vill ha en sotig, stark make up. Då gillar jag att inte ha för mycket färg på läpparna. Stort plus att detta luktar gott och är som balsam. Dem blir mjuka!

På make up store och heter Limited e- Bare sheer.

Visst ser jag allt lite bimbo ut?!

Men… allt för er! :-D Lycka till i läppstiftdjungeln.

TACK för alla fina kommentarer, vad kul att ni skriver!  Nu ska jag stänga datorn och Zzzzzzzzzzz

Love