• 2011-03-03, 12:43
  • 21

Nu ska ni får se hur jag såg ut före…. och direkt efter jag hade gjort laserbehandlingen i ansiktet. Det är säkert inte många kanske som lagt märke till mina “ofärgade  fläckar” i ansiktet men jag är bra på att vända rätt sida till också kanske… :-) Har hatat dom länge och för 6 veckor sedan hade jag en tid i Göteborg. När det sitter leverfläckar och annat som man vill ta bort i ansiktet vill man ju gå försiktigt fram på bästa sätt så det blir så lite ärr som möjligt. Jag har tagit bort leverfläckar två gånger på kroppen innan men det ser inte roligt ut med så stora ärr som det blir när de skär med kniv.

Ringde därför runt lite innan jag gjorde detta och hörde mig för. Laser och estitikkliniken i Göteborg fick det bli då min syster även gjort samma behandling där och var väldigt nöjd efteråt.

Så… nu ska ni få se NÄRBILDER. Blunda om ni är känsliga. ;- ) Det ser ut som små brännmärken bara.

Före…

Inte snyggt alls. Väldigt irriterande rättare sagt och jag tycker det är sktfult med sånna här i ansiktet och har stört mig länge. Letade länge efter den " rätta bilden" och har vridit upp ljuset så ni ska dom ordentligt. :)

Mats håller på att sminka mig inför en ameliaplåtnng i höstas. Men de går ju inte att ta bort med smink direkt...

Här är det nygjort! Haha man se roligt ut med plåster över hela näsan! Om det gjorde ont? Man får en bedövningsspruta i varje..Den känns ganska reält men det är det värt. Sen ryker det lite och luktar brännt... Det var det också värt. :-)

.. vi börjar lite försiktigt! Här är det på kvällen när jag är hemma. Plåstret med antibiotika skulle man ta bort så läker det snabbare. Fy vad jag såg ut.....

Hemska märken som såg ut som brännmärken över hela näsan och ett på hakan. Efter tre dagar bildas det sårskorpor som man INTE ska rycka bort. De trillar av sig sjölv efter ca 1 vecka.

Snyggt va! :-)

Den här bilden tog jag igår kväll, svårt att fota närbild på sig sjölv så ljuset blir rätt. Ställde mig vid Lisa-Maries “Strålkastarsminkbord” blev vit i ansiktet. :)Har inget smink alls och som ni ser har det läkt jättefint. Det har varit röda fläckar men det blir mindre och mindre.

Tadaaa! :-) Skönt att det gick bra... allt är relativt men man gör ju själv vad som känns bäst och jag ångrar inte något det minsta. Trots min skräck för blod och doktorer.....

 

Hoppas ni fått lite info om ni är på G att  ta bort något med laser. Jag ger det 5 plus!

  • 2011-01-16, 14:11
  • 0

Idag har jag och Marilyn bakat en sockerkaka i vår fina form, syster och hennes barn kommer hit och fikar i em och M ville så gärna baka en kaka. Roligt när dom vill vara med i köket! Jag var även ute på en promenad i morse för att få lite morgonmotion och frisk luft. Blää för detta pissväder rent utsagt. Går knappt att ta sig fram, men jag fick en lagom runda och kände mig till slut nöjd. Ikväll blir det ett pass med styrka på gymmet. Längtar!

Flera undrar över laserbehandlingen, HÄR hittar ni all info och vilken klinik jag gjorde det på. Idag ser jag inte rolig ut kan jag säga men vill ni, visar jag bild men kanske skrämmer bort er! Kan dock hålla med om att en blogg blir mer personlig om man kanske inte baaara har “snyggbilder”. Ser just nu ut som jag har fått 4 brännmärken av en cigarett och vill knappt visa mig för folk. I morgon är jag ledig och på tisdag får jag börja sminka mig som vanligt. Vill ju inte skrämma iväg kunderna som om jag hade pesten eller nåt. :D

Har dock inte känns av det alls och tycker det är otroligt häftigt vad man kan göra med laser, resultaten verkar bli fantastiska! Eftersom mina fläckar var ofärgade syntes dom inte så mycket egentligen men tyckte verkligen inte om dom. Om ni skulle se mig nu ser ni garanterat vart dom har suttit. :) Efter drygt 1 vecka ska det ha läkt och ser fram emot resultatet, kliniken är kända för att göra fina jobb så jag litar helt på dom.

FIKAbilder! Sen får ni be om bild på mina brännmärken så får vi se om jag lägger ut dom. ;)

Visst är formen läcker!

Marilyns kaka!

Man blir så glad med detta porslin från green gate. Älskar att duka fram det!

Formen och porslinet hittar ni på Förr! De har en jättefin webshop så kolla in där om ni vill titta på fina saker.

Mitt lilla troll tar en smakbit. :)

Nu ska jag fortsätta greja här, röjer, tvättar och fortsätter städa ut julen. Skönt att det var fler än jag som hade julgransångest igår haha! Men kommer man bara igång så går det som hejsan sen och det är ju sååå skönt när allt är klart och det doftar ajax i hela hemmet. :)

Trevlig söndag! KRAM