• 2020-10-15, 20:30
  • 3

Ni var många som frågade efter en rabattkod när jag tipsade om snygga läsglasögon från svenska företaget GLAS och det klart att ni ska få det! Med min kod TOFTBY25 får ni hela 25% rabatt på alla glasögon!

GLAS riktar sig till kvinnor och har fantastiskt snygga läsglasögon till bra priser. De har styrka +1,0 till +3,0 och dessutom solglasögon man kan beställa med styrka. Även utan styrka.

Nu har jag beställt hem dessa par, visst är de snygga! Istället för att köpa svindyra märkesglasögon eller trista från macken kan du ha flera par,  dessutom med bra kvalité. Jag tycker glasögon även är en snygg detalj, du kan matcha med kläder och smycken, variera och byta så det blir kul! Inte bara jobbigt att man måste ha läsglasögon, förutom att man ser betydligt bättre alltså, haha.

Dessa heter Holly och finns HÄR. Glöm inte koden TOFTBY 25 för att få 25% rabatt på allt. (Ser ni linjen vid ögonfransarna jag målat, ett knep för att få markerade ögon och känslan att ha fylligare fransar. Ska tipsa hur ni ska göra!)

Och dessa ljusa, vad tycker ni? Jag tycker de är så fina. De beiga heter Molly och finns HÄR. 

Dessa heter Eva och finns HÄR, de är lite brun/svarta och väldigt behaglig färg, om man inte vill ha helsvart.

Förra gången visade jag denna som heter Kiara som många gillade, det är en kraftigare båge med attityd. Så jäkla snygg. Den finns HÄR. 

Leopardklänningen hittar ni HÄR! Jag har tagit bort skärpet för jag gillar den raka modellen. Och glasögonen heter Kiara!

Du hittar alla snygga och prisvärda glasögon HÄR! Och koden TOFTBY25 som ger er hela 25% rabatt på allt.

 

 

 

2020-10-15 Johanna Toftby , ,

  • 2020-08-28, 12:30
  • 8

Har ni en bra fredag! Det har jag! Älskar fredagar och känslan i luften, här skiner solen och jag har varit ute på min långrunda och även varit på möte på Lindströms bil, spännande när man ska byta bil!

Nu ska jag visa er något riktigt snyggt, har ni sett dessa coola glasögon från företaget Glas? Det är ett svenskt företag som riktar sig till kvinnor och har fantastiskt snygga läsglasögon till bra priser. De har styrka +1,0 till +3,0 och dessutom solglasögon man kan beställa med styrka. Även utan styrka.

Behöver ni läsglasögon och letar efter snygga bågar som är betydligt roligare och bättre kvalité än de man kan hitta i matvarubutiker eller på macken? Då ska ni kolla in dessa! Klicka HÄR så hittar ni allt.

Vad tycks? Dessa heter Kiara, klicka HÄR. Jag gillar den bågen, sitter även skönt på, trillar framförallt inte ner som en del bågar gör.

Jag har inte ännu behövt läsglasögon men Janne har haft det ett tag och vet hur fruktansvärt frustrerande det är, man ser bra på långt håll med när man ska läsa en meny på en restaurang eller tidningen blir det så frustrerande. Däremot märkte jag att jag såg betydligt bättre när jag testade ett av dessa när jag läste en tidning igår. Måste boka tid för synundersökning snart.

Här är ett annat par, dessa är lite “nättare” och sitter också jätteskönt på. Jag är allergisk mot glasögon som skaver vid örat. Deras glasögon är så sköna! Dessa heter Zoey och klicka HÄR så hittar du rätt.

Och kolla här då! HUR coola? Metallbågar, rosébåge och bara hur snygga som helst tycker jag. Klicka HÄR så kommer du rätt. (Kolla inte på min utväxt, gah. Hatar verkligen utväxt, måste hinna färga snart)

Dessa finns även annan modell som heter Laila i silver, den har jag nedanför här.

 

Sist men inte minst- så fina solisar! Går att beställa både med eller utan styrka. Visst är de fina? Jag älskar dessa! Klicka HÄR.

De beiga heter Laura, klicka HÄR. och de svarta heter Cloe, klicka HÄR. 

Haft dem på sjön hur mycket som helst, har ni läsglasögon och vill även ha styrka på solglasögon- ni kommer älska dessa! Finns förstås utan styrka, då beställer ni 0.

Hoppas ni gillar bågarna lika mycket som jag, nu ska jag storstäda här och förbereda fredagsmyset!