• 2015-05-30, 12:05
  • 17

Vi har en vinnare i tävlingen där du kunde vinna ett par valfria LDIR från finaste blueco.se! Tack till er andra som var med, håll utkik. Det kommer tävlingar i veckan igen med roliga grejer.

Vi har mailat dig och hoppas du blir överraskad den här regniga lördagen.

Stort GRATTIS:

Susanne Svanberg

Blueco har din mail och ni bestämmer vilket par som du vill att dom ska skicka hem till dig. Hoppas du kommer älskar dom lika mycket som jag. Skönaste som finns!

IMG_2013.JPG

Här är lördagen igång och jag har varit ute på en pw före frukost. Älskar mina rundor på morgonen innan allt drar igång. Blir glad och pigg. Trots regn och skitväder så är det skönt när man väl är ute.

Nacken är tack och lov lite bättre idag. Jag satt med TNS apparaten igår kväll och det hjälpte en del. Men det är frustrerande att ha ont. Kan inte begripa dom som lever med ständig, svår värk. Fick nästan panik av den huvudvärken igår em. Min idiot skrev in plötslig nackont, inflammation mm på google. Smart. När man är hypokondriker som jag är det inte smart alls-Hjärnblödning, stroke, mm mm var som ett skott i pannan.  När jag sedan åt voltaren för inget annan hjälpte fick jag plötsligt ett tryck högt upp över magen.  Det vet jag att man kan få men detta var något annat. Ok, då googlar jag upp hjärtinfarkt också.

IMG_2014.JPG

GAAAAAAAALEN jag blir på mig själv när jag drar igång!!!! 

Hatar att vara sjuk, hatar sjukdomar och elände. Letar aldrig men när/om jag får symptom, då slår min hjärna bakut. Åker aldrig in till sjukhus, jag är livrädd för sjukhus. Jag går istället och känner efter och vill ha någon som ger en bekräftelse på att jag är HELT FRISK.

Jag jobbar med detta, för det är inte lätt för Janne när jag ringer honom och måste få en bekräftelse på att allt är normalt. ;-)

Det har garanterat med trauma på sjukhus att göra. Förlorat barn, blodförlust mm så jag vet vad det beror på. Kroppen förknippar sjukdomar med ångest och trauma.

Kanske någon som känner igen sig? Nog om det. Idag är jag mycket bättre och ha sovit riktigt bra.

Fredagskvällen blev lugn som ni förstår och jag gjorde inte mycket mer än middag. Samtidigt vill kroppen röra på sig när nacken är stel så ligga på soffan är inte heller bra. Vi gjorde morfars potatis i ugnen samt grillade oxfile som blev så god.

DSC_0384

DSC_0414

Enkelt med färdigköpta såser i bland. Potatis äter jag gärna när dom är goda som dessa. Finns inga bättre än pappas! Mysig middag med båda tjejerna hemma. Inte bara jag som fotar överallt, hehe

IMG_1937.JPG

Älskar Jsquad! Det finns massor av vackra print nu. Jag körde LdIr stövlarna till svarta jeans 2 and one. (Klippt hål vin knän)

HÄR hittar du min Jsquad. HÄR hittar du stövlarna. HÄR finns jeansen. Bra pris. Jag har dom i fler färger. (Favoriter som har bra midja och funkar till allt)

DSC_0378

Snart kan vi gå med bara ben, bara det kommer lite mer värme, please…..!

Ni som bokat in er till inspirationshelgen nästa fredag- Missa nu inte kolla era mail! Där hittar ni er personliga kod som ger er 30% rabatt på ALLT ni handlar på Blueco.se Det gör ganska mycket tex om man ska köpa LDIR mm…… ni har sedan era påsar ni shoppat på hotellrummet när ni checkar in på Sankt Jörgen. Så glad över att ha detta event med gänget på Melrose och Lodge Living. I kväll ska vi ses och planera in det sista. Wiiiiiii nu är det nära!

Puss på er, roligt att ni gillar utmaningen vi dragit igång på insta! Kom på att vi kör ny squatsutmaning när jag gjorde mina i morse efter rundan. Lägger in inlägget om det här lite senare.