• 2019-06-27, 21:20
  • 15

Vilken mysigt dag vi fick igår med Oliwer! Så mycket kärlek det finns i en sån liten människa, så älskad och så underbar. Nu är han tre veckor gammal, så liten men så fin och go. Nu börjar det hända mer grejer, han tittade mer, ögonen var mer öppna och vilken häftig känsla det är när man pratar med en så liten och de ligger och bara tittar och lyssnar.

Jag minns tiden med mina små, hur mysigt det var när de låg på skötbordet. Jag stod ofta en lång stund där och bara pratade och man ser hur de härmar med munnen och gör likadant.

Han är så lik Erik och farfar, visst är det häftigt när man ser likheter när de är så små. Mammas mun tycker jag.

Tittut! 

Erik är helt fantastisk, så lugn och klok, så grym pappa. Kolla stilen Oliwer har, haha han ligger och sträcker sig som en kung.

Här har han däckat totalt, jag matade och sen slocknade han direkt. En nyfödd blir så lugn när de äter och nästan så de blir lulliga.

Vi köpte med oss en nalle från Italien förstås, han har ju faktiskt lite italienskt blod i sig ändå. (Jannes mamma är halvitalienska)

Vi var där hela dan igår och åkte och handlade och fixade lite. Erik önskade jordnötssås, finns en viss person till som blir överlycklig om han får det. Så det klart jag fixade. Recept HÄR.

Hittade mer söta bebiskläder, kolla så gulligt. Detta köpte vi på HM.

Och idag hade Erik tagit på detta, så sött och fint.

Här är den blå tunna filten jag köpte på Livly, ska ni köpa present eller till era små-vilka underbara filtar. Fantastisk kvalite, så skön.

Faster Ida som också bor i Sthlm kom förbi på kvällen en stund. Roligt att ses!

Ni kommer få se mycket bebisbilder här inne framöver, men hoppas ni gillar det. Går ju inte låta bli.

Tvungen fota Janne med kidsen också.

Vi sa idag att vi ska städa ur och göra fint i det lilla rummet hemma hos Janne så de kan ha det när de kommer ner.

Var hittar vi fina bebissaker och möbler och sånt? Ett antal år sedan jag köpte barnsaker till mina tjejer så lite kul att veta var de bästa butikerna finns. Tips på nätet?

Typ säng, möbler, babygrejer och lite tillbehör. Måste vara gulliga saker men bra kvalite.

Tipsa gärna om ni vet!