• 2018-06-07, 23:10
  • 15

Jag glömde ju berätta att jag var i Stockholm idag när jag berättade om den fina överraskningen jag fick av mina tjejer. Tack snälla ni för alla kommentarer,  visst blir man rörd av en sån present. Otroligt!

Jag har varit uppe i Stockholm hela dagen för viktigt möte med Camilla Runberg som är PR-ansvarig för min boklansering. Ska berätta mer i morgon, men jag vet vad jag ska göra i höst, haha. Vilket fullspäckat schema vi kommer ha, oj oj.

Här är jag med Camilla som har hand om all press och PR kring boken hos mitt förlag Bladh by Bladh.

Och vet ni…. snart kan ni förbeställa boken! Signerade ex om ni vill!

Hann även med ett möte till och ett event som min vän Mona följde med på, visar er i morgon.

Har precis kommit hem med ett tåg som var en timma försenad men vad gör det när jag haft en så fin dag! Allt ordnar sig.

Stupar i säng, helt slut efter lång dag men resa Skövde-Stockholm är ändå smidigt. I morgon är det en vecka kvar till Marilyns student, så kul det ska bli!

Behöver ut och springa i morgon bitti för att få ur mig lite stress, sedan är det full fart hela dagen med handla och hämta massa grejer.

Hur gör ni när ni har fullt ös med jobb eller fullspäckad kalender, tränar ni eller blir det inte av?Jag har ännu mer behov känner jag att få röra på mig när jag har mycket jobb. Kroppen blir avslappnad.

Kram så länge

  • 2018-03-02, 08:35
  • 120

Jag vet inte hur jag ska börja, det här har jag velat berätta så länge att jag hållit på att explodera. Jag ska äntligen få ge ut en bok! Precis innan vi satte oss på planet till Österrike skrev jag på kontraktet och skickade in det till förlaget Bladh by Bladh. Ibland blir drömmar verklighet!

Det har gått ett par dagar nu och jag är fortfarande så lycklig att jag bara vill skrika rakt ut. Äntligen! Det här har jag drömt om så länge.

Jag träffade Annika Bladh från förlaget Bladh by Bladh för första gången för några veckor sedan på ett fik vid Hötorget i Stockholm. Vi klickade direkt, jag pratade nog öronen av henne om allt jag vill skriva och göra i en bok. Men hon tände på det och nu har vi skrivit kontrakt. Jag är så lycklig att hon tror på mig och vill satsa på mig!

Boken blir lite som bloggen, en kombination av min egen livsresa och tips om träning, hälsosamt mat och hur man enkelt kan se lite fin ut. Det första kapitlet är färdigt så att Annika visste vad hon skulle ge sig in på. Allting börjar när jag var nere på botten, hade panikångest och satt hos läkaren utan att veta vad han skulle kunna ordinera mig för att jag skulle kunna må bättre.

Han ordinerade 30 om dagen och först trodde jag att det var tabletter. Men det var mycket värre än så, det stod 30 minuter motion om dagen på receptet. Men där vände mitt liv, som jag trodde var slut.

Så naturligtvis heter boken “30 om dagen”, åtminstone än så länge.

Nu är det bråttom att få ihop allt, boken ska släppas redan i början av september så jag skriver så tangenterna glöder! Det här har jag aldrig gjort förut, knappt vågat drömma om!

Tack alla underbara läsare för allt ert pepp och alla gånger ni tyckt att jag borde skriva en bok, utan er hade jag aldrig ens vågat tänka tanken.