• 2019-04-10, 19:00
  • 2

Annonssamarbete med Nextory 

När jag och Janne reser lyssnar vi mycket på ljudböcker. Han lyssnar gärna i bilen när jag somnat, för det händer ganska lätt. Jag är ett uselt sällskap om jag är det minsta trött. Han plöjer igenom ganska många böcker eftersom vi bilar en del. I sommar blir det neråt Europa igen, då blir det mycket ljudböcker i bilen mellan alla vackra stopp. 

Han prenumererar förstås på Nextory och är så nöjd med den tjänsten! Perfekt att kunna lyssna på böcker när man samtidigt gör något annat.

Nextory är en grym prenumerationstjänst där du får tillgång till tusentals titlar, både ljudböcker och e-böcker. Du kan enkelt byta bok och bara börja lyssna på en annan när du vill.

Jag lyssnar mer och mer på ljudböcker för jag märker att jag kopplar av. Även om jag är ute och går och lyssnar blir det avstressande. Bonusen är att jag samtidigt får motion.

Nu när jag reser är det en underbar känsla att lägga sig i en hängmatta och slå på en ljudbok. Bästa är att man inte behöver släpa på massa böcker, du har allt i appen som man enkelt laddar ner. Flyget, tåget, bilen, när du cyklar eller när du bara slappar i soffan eller i hängmattan. 

För ett tag sedan tipsade jag er om Helené Holmströms ”Falla fritt” som jag precis hade börjat läsa. Boken handlar om kärlek i advokatmiljö och den var helt omöjlig att lägga ifrån sig. Så bra!

Ska inte avslöja något men nu har jag nästan lyssnat klart. Men  jag lyssnar gärna på flera böcker. Det som är grymt med Nextory. Älskar biografer och memoarer.

Vill ni ha tips på en riktigt bra ljudbok tycker jag ni ska lyssna på 30 om dagen. Måste ju få skryta lite om min alldeles egna bok.

Boken är en inspiration och peppbok även om det är en del sorg i början av boken. Är så glad att ni är så många som både läst och lyssnat på den. Tack från hjärtat. 

Vill du börjar läsa mer ljudböcker så har jag en rabattkod där du kan lyssna gratis i 30 dagar!

Skriv koden TOFTBY och klicka HÄR så kommer du rätt. 

 

 

 

Klicka HÄR 

2019-04-10 Johanna Toftby ,

  • 2019-02-05, 19:33
  • 10

Jag lovade mig själv förra året att bli bättre på att läsa mer böcker, koppla av i soffan och ta en paus då och då eftersom jag arbetar mycket.

Vet ni vad? Det har jag gjort! Jag är så glad att jag upptäckt hur skönt det är att lyssna på ljudböcker. Förr kunde jag sitta i köket framför datorn sent om kvällarna. Nu kan jag lägga mig en stund i soffan, sätta i lurar i öronen och lyssna på en bra bok.

För mig är även avkoppling en promenad, en skön dusch, träning, eller fika med vänner. Men just det där att ta en paus, stanna upp är så skönt, att vara snäll mot sig själv.

Jag har haft Nextory sedan länge, det är en grym prenumerationstjänst och du får tillgång till fler tusentals titlar, både ljudböcker och e-böcker. Det som är bra med att prenumerera är att du enkelt kan byta bok och bara börja lyssna på en annan bok.

Ska du ut och gå, eller på vägen till jobbet om du pendlar, eller varför inte lyssna på en bok när du städar eller som avkoppling. Janne älskar tex lyssna på ljudböcker när han ska somna.

Just nu lyssnar jag på Keplers böcker, så spännande! Har även börjat lyssna på hälsoböcker, finns massor. Har ni läst “Slutbantat” av Erik Hemmingsson? Den är riktigt intressant. Förstå din kropp livet ut.

Sedan finns förstås min egna bok 30 om dagen! Så roligt att ni är så många som läst den. Vill du komma igång med motion för att må bättre i kropp och själ kan jag rekommendera min bok 30 om dagen.

Nu har jag ett fint erbjudande till er, skriv koden TOFTBY så får du lyssna och läsa 30 dagar gratis hos Nextory HÄR. 

(Erbjudandet gäller nya medlemmar)

 

 

 

2019-02-05 Johanna Toftby ,
  • 2017-07-06, 14:15
  • 14

Mitt bästa tips för en avkopplande semester är en bra ljudbok. Till helgen börjar vår efterlängtade resa ner genom Europa och då är det perfekt med ljudböcker. Nextory har tusentals titlar, både läs och ljudböcker och med koden Toftby får du lyssna gratis en hel månad, hur många böcker du vill! Abonnemanget går att säga upp när som helst och inga pengar dras under provperioden. (Gäller nya kunder)

Vad gillar du att läsa? Tipsa gärna här på bloggen om någon spännande bok vi kan lyssna på nu i sommar.

Nextory har så mycket att välja på och jag är så laddad att börja lyssna på Camilla Läckbergs senaste bok Häxan. Katarina Ewerlöf är uppläsare, hon är en utav mina favoriter att lyssna på.

Resan blir så mycket roligare med en bra ljudbok. Man kan ju lyssna var man vill, när man vill. Det enda du behöver göra är att ladda ner appen så är allt klart. På stranden eller i hängmattan, eller som vi när vi bilar genom Europa.

Passa på nu! Glöm inte skriva koden Toftby så får ni lyssna gratis en hel månad. (Gäller nya kunder)

Klicka HÄR Er gratismånad börjar gälla från den dagen du laddar ner appen och registrerar koden.

Ha en skön och avkopplande sommar med Nextory ljudböcker.