• 2019-06-04, 22:31
  • 23

Nu är han här! Idag föddes junior Fors, Jannes son Erik och hans Malin födde en pojke klockan 13.48! Grattis älskade Erik och Malin! Livets mirakel, livets mening. Kan inte sluta titta på den här bilden, så mycket känslor.

Åh han är så söt, så fin, vilken prins.

Vi har vetat det länge och tog en stund att förstå, haha. Farfar Janne liksom. Mysigt, konstigt, häftigt, mäktigt och alla känslor på samma gång. Vi som är så unga, men då slipper vi börja om. ;-)

Vi har fått en liten juvel i familjen. En underbar prins som redan är så älskad, som har de bästa föräldrarna som vi snart ska pussa och krama. Grymt jobbat Malin, vi har pratat så mycket om förlossning och allt, livets fest brukar jag säga.

Jag och Janne ska åka upp så fort vi kan, finns det något häftigare än en nyfödd bebisdoft. Och Jannes barnbarn, vilken underbar känsla.

Grattis älskling, du ska vara stolt.

Malin med sin vackra mage med Erik när de var nere och hälsade på för några veckor sedan.

 Så fin bild på Erik och faster Ida på Jannes 50 årsfest!

Tänk att Jannes mamma och pappa är gamlafarmor och gamlafarfar, häftigt!

Har ni barnbarn? Min mamma var 19 när hon fick mig och 42 när hon blev mormor haha! Så jag ska nog inte säga något ;)

 

 

2019-06-04 Johanna Toftby , ,

  • 2015-02-19, 23:34
  • 4

I eftermiddags åkte jag ner till Göteborg med våra fina vänner Annika och Per från Skövde för att möta upp Janne och gå på hockey. Vi har länge pratat om att vi ska gå tillsammans, käka innan och nu äntligen blev det av.

DSC_1153

Ofta när vi har vänner här nere på besök kommer Farellis upp som förslag och det är också alltid “ett säkert kort”. Trevlig service, vällagad och god mat. Jag har svårt för att låta blir att välja tonfisken…Så gott.

DSC_1165

Mycket folk i Scandinavium idag och skön stämning.

DSC_1156

Kul kväll! Naturligtvis extra roligt eftersom Frölunda vann. =)

FullSizeRender-2

Mååååål! Älskar bilden.

IMG_5456

IMG_5447

My big LOVE.

DSC_1168

Kvällen avslutade vi på Toso och tog en god drink. Har ni inte varit på detta coola, fantastiska ställe måste ni gå hit. Kan vara svårt att får bord samma vecka men man kan alltid ta en drink och man ska alltid ta reda på om bord finns.IMG_5460

Tusen tack för i kväll vänner. Ren vardagslyx. Nu ska jag krypa ner bredvid Janne och sova, i morgon kommer en nära kompis från Sthlm ner och vi ska ha en heldag tillsammans.

IMG_5459

Jobbat färdigt vid datorn och natti natti

Kram