• 2017-03-13, 09:18
  • 4

Jag måste tipsa er om en snygg färg på ett läppglans. När jag var gäst hos Malou för några veckor sedan önskade jag ha lite mer färg på läpparna, tjejen som sminkade mig innan hade ett superfint läppglans från MAC. Jag tycker det är svårt ibland att hitta den perfekta färgen, det får inte vara för kallt, inte för varmt. Men äntligen hittade jag pangfärgen! Tänk vad rätta färger både på kläder och smink gör mycket.

Jag köpte mitt på NK, stort sortiment och bra service.

Färgen heter BE NICE. Bra namn, hehe.

Just MAC läppglans gillar jag för de sitter bra men det känns heller inte kladdigt eller för tjockt. Jag älskar deras färger, det finns massor av fina nyanser. Mitt tips när ni ska hitta en snygg färg, ta hjälp och fråga. Jag är ganska “gul” i min hudton med fräknar så jag måste ha lite värme både på fondation, läppar och skuggor. Skulle jag ha ett läppglans med en “blå” bas skulle jag se sjuk ut. Eller om jag har en fondation med en rosa eller röd ton i. Katastrof till min hy.
Våga fråga, man betalar mycket pengar och det klart du ska få bra hjälp när du ska välja rätt färg.

(Flera frågade efter jackan, det kommer i nästa inlägg)

Visst är det kul med smink! Nu är det vår, vi kommer få mer färg i ansiktet när solen tittar fram, då är det kul med lite mer färg.

Nu ska jag ut på en powerwalk med Lucy, hoppas ni får en fin start på veckan.

 

 

  • 2010-10-11, 20:13
  • 0

Jag fick ett paket på posten i fredags. Alltid lika roligt med överraskningar, tack Capri! Det låg bland annat en superduper snygg kavaj i paketet. Visst var den fin?

Eftersom min morgon fick en ganska stressig start fick håret sättas upp i en knut. Något trassligt… för inte tala om luggen..men men. :-) Mina övriga kläder- skor scorette, skinntights Bik bok. Kavajen blev jag kär i, snygg passform och väldigt kvinnlig. Klicka Här om ni vill kika mer på deras kläder.

Flera undrar vad jag använder för make up. Jag kör bara med id mineral till ansiktet. Det täcker, täpper inte igen och ger en fin lyster. Jag sotar gärna ögonen med en brun skugga i globlinjen. Sen en svart kajal lite soft vid franskanten. Mascara, just nu maybelline-volyme. Grym! Läpparna har jag två olika från mac- en glittrig och en mer beige. Jag vill inte ha mkt färg om jag har mycket färg på ögon. Har dessvärre båda på jobbet, om ni vill ha nummer fixar jag i morgon. För visst är det kul med smink…..! :-) Men glöm inte underlag och rengöring. Jätteviktigt om man vill ha en fräsch hud och slippa rynkor…Jag använder Dermalogica.

Kram!