• 2018-06-21, 10:23
  • 11

Dagen före midsommar! Och rea! Ni får förtur på stora rean på Blueco.se där ni kan fynda massor med fint. 40 % rabatt gör massor! Skriv koden JOHANNAVIP vid kassan så dras 40% rabatt av.

Ni hittar alla godbitar HÄR! 

Många som frågade efter denna kofta med volang, den finns på rean.

Söta sneakers. Tänk till klänningen eller jeanshorts i sommar. Jag har normal storlek. HÄR. 

Kaftaner är så snyggt både till stranden eller festen. Jag har använt både korta och långa på flera olika tillfällen. Denna frågar många efter. HÄR. 

Hoppas ni hittar något fint och att ni får sol på midsommar, i Göteborg ser det ganska bra ut. Vi håller tummarna!

  • 2017-05-14, 22:37
  • 15

Nu är jag hemma från fantastiska dagar från vår rekresa i Palma. Som jag tidigare skrivit gör jag ett jobb med ett resebolag och arrangerar härliga tjejresor och den här resan går alltså till Palma i september. Det har varit fullspäckade dagar med aktiviteter från början till slut med att kolla ut mysiga restauranger vi ska äta på. Inte så tråkigt jobb direkt,  är så glad och tacksam för att Jonas från Eurotravel sports vill göra detta med mig igen.

Ni som har bokat resan, det kommer bli galet roligt! Ni har mycket att se fram emot.

Att skratta och umgås med vänner, att få skratta med härliga människor som har massa energi och sprider positiv kärlek är det bästa som finns. Därför vill jag arrangera resor där man kan få chansen att upptäcka härliga resmål på ett personligt sätt, lära känna nya vänner. Man kan även göra saker på egen hand och välja att vara med på det man vill, men möjligheten att göra massa roliga saker finns också.

När jag är ute och reser går jag eller springer varje morgon. Älskar det! Det är en chans att få se semesterorten på ett annat sätt än när man strosar runt på kvällarna. Att ge sig ut en timma före frukost på tex strandpromenaden eller vid hamnen är ju underbart. Jag och Janne gör det varje dag när vi reser. Det ska ni följa med på om ni vill på vår resa.

Här är bilder från rundan vid stranden igår.

Här är vi utanför Palma på den andra resans hotell, tjejresans hotell ligger inne i Palma vid hamnen.

På tjejresan till Palma blir det god mat, mycket skratt och överraskningar, riktigt bra hotell där vi kan hänga på takterassen vid poolen, vi ska besöka fantastiska restauranger, vi har även bokat konferenssal där jag bjuder på mina bästa hår och stylingtips före middag en kväll, där blir det även en överraskning. Självklart en proppfull goodiebag och vi har bokat loungen före vi lyfter på Landvetter, där börjar resan kan jag lova.

Här är vi på hotellet vi ska bo på. Vi fick en ordentlig rundvandring med all info vi behöver, tittade på rummen och jag blev så glad. Rummen är nyrenoverade och jättefina.

Glada och trevliga tjejer! Världen är bra liten, för vem springer vi på om inte en vinnare som var med oss på melodifestivalen! Tjejen till vänster fick följa med sin väninna Elisabeth som rimmar ofta så bra här inne på bloggen. De hälsar till dig Elisabeth.

Här är vi på ett trevligt lunchställe första dagen.

Vi kommer även tipsa om vad man kan se i Palma och shopping, men även arrangera några roliga utflykter som är frivilliga.

Jessika har sina föräldrar som har sommarställe här nere så hon har koll på mysiga ställen, Det är kul att inte bara gå till restauranger som alla pratar om eller syns i sociala medier, det är kul att även hitta något som man kanske inte hört talas om innan men som är riktigt bra. Jessika och Sofia är även med på resan i september.

Tack snälla för gästfriheten, hennes föräldrar bjöd på gott vin före middag vid en lyxig liten hamn, shoppade även skor i en liten butik, det är så kul med saker man inte hittar hemma.

Vackra Sofia i Jsquad (Länkar kommer till alla kläder ni ser i nästa inlägg, vet ni vill veta)

Här var sååååå god mat!

Vi var på en riktigt mysig salsabar! Den kommer vi gå till på tjejresan, jag dansade salsa i flera timmar. Så kul!

Mer mat…. kul att det var en gotländsk ägare.

Klicka på bilderna för att förstora.

Tack för magiska dygn med härligt sällskap i Palma. Vi är glada över allt vi hittat och bokat till våra resor i höst, detta kommer bli fantastiskt!

Igår hade vi några sköna timmar vid poolen, härligt att få sol och värme innan vi skulle hem till Sverige igen, men ikväll känns det som att det äntligen börjar bli lite varmt här i Sverige också.

Janne hämtade mig på Landvetter och hemma väntade världens bukett med rosa stora rosor. Visst är det gulligt. I morgon blir det full fart här på bloggen som vanligt igen och jag ska iväg på ett spännande möte jag ser fram emot.

Tjejerna har haft det bra här hemma med syster och Lucy, allt är städat och fint i ordning här, stolt över mina tjejer som lärt sig ta ansvar. Älskar er mina goingar!

 

 

2017-05-14 Johanna Toftby , , ,