• 2015-02-20, 09:45
  • 11

(Foto: Karin Törnblom, stiliga! )

Äntligen fredag och laddar ni för helg?! Jag ska köra ett träningspass innan Linda kommer ner från Stockholm. Ser SÅ mycket fram emot vår dag, vi ska vara på salongen för att fixa hennes hår sedan är även hon den som hjälper mig med allt kring min sajt. Hon ligger bakom mycket av den här bloggen med annonsörer, samarbeten, teknik och är spindel i nätet. Vi är ett bra team och det är en fördel att arbeta med henne som också är min nära vän.

Men först:

Bilderna från Mellons efterfest. Mina har tyvärr försvunnit som jag fotade med systemkameran efter jag installerat ett nytt bildprogram. Som tur var var fanns det inte jättemånga som försvann även fast det grämer mig. Däremot har jag samlat ihop några andra roliga! Bilden ovan och nedan är lånade från Mats blogg. Kika gärna in där så får ni se ännu fler.

mats_carlsson_20150217214945

Foto: Karin Törnblom

Efterfesten var så kul! Oj oj…. det var verkligen klackarna i taket från början! Det serverades en god buffé med småplock och champagne och härligt att få vara med att fira Magnus. Än en gång GRATTIS till både Magnus och Mariette. Ni är SÅ värda att komma direkt i final. Nu längtar jag till Friends arena den 14 mars! Vill ni följa Magnus vardag och alla förberedelser fram tll finalen hittar ni han både på facebook och intagram. Ni hittar honom Magnus_cson

mats_carlsson_20150217214757

Foto: Karin Törnblom

Någon som också alltid tar så fina bilder är Åse 56 kilo.  Tack för att du skickade dom här partybilderna. Haha! Jag messade henne och frågade om hon inte har några riktiga festbilder från röjet på dansgolvet.

Det klart att hon hade. ;) Tusen tack Åse för lånet av dina bilder.

IMG_5463.JPG

IMG_5465.JPG

Bilden talar för sig själv. Jag älskar att dansa!

IMG_5462.JPG

IMG_5464.JPG

Hahahaha!

IMG_5309

IMG_5315

IMG_5340

Måste även ge er ett restaurangtips i Malmö. Ni som bor där omkring känner säkert till många bra ställen men jag och Janne gick ut på fredagskvällen för att äta och visste inte riktigt vart. Vi gick först till ett ställe jag hade hört var bra men där var det inte ens dålig service, för det var snarare ingen service alls. Vi gick därför därifrån och det var nog fler som gjorde.

Vi chansade på ett nytt ställe som vi fick se av en ren slump när vi gick förbi och det heter Jospers vid Lilla torg. ÅH milde tid vilken skillnad. Redan från första sekund när dörrvakten öppnade dörren kändes det rätt. Han var riktigt trevlig och efter några sekunder fick vi bord. Servitören var inte bara duktig, han kunde ta hand om sina gäster på ett härligt, charmigt och proffsigt sätt från hjärtat. Älskar sånt! Så om ni är i Malmö, gå till den restaurangen. Maten, miljön är så bra. (Nej, jag är inte sponsrad)

IMG_5178

IMG_5173

Nu kanske ni tror jag är galen i tonfisk men det är jag nog, haha. För det var just vad jag åt. Allt var perfekt och vi tog även in lite plock före. Någon kanske som varit där?

IMG_5175

Nu är det dags att sätta fart här, men vi hörs snart.

Kram och trevlig  fredag!

 

 

  • 2015-02-13, 10:30
  • 6

Nu sitter jag på tåget ner mot Malmö och är framme om en halvtimma.  Är så laddad! Väskan är fullpackad med snyggt hår vi ska ha till Magnus dansare, stylinggrejer samt allt vi behöver är med. Det ska blir fantastiskt roligt att få vara med och jobba med mina härliga vänner samt heja fram Magnus till final på plats. Känner G.son och hans sambo Maria då dom bor i Skövde så det är extra skoj förstås.

Mats och Anna-fia, en vän till killarna är redan på plats och vi blir ett grymt team som ska fixa hela gänget. Magnus har inte mindre än 6 grymma dansare och jag kan lova er att ni kommer ryckas med när dom kör sitt nummer. G.son brukar leverera och Magnus har otroligt lång erfarenhet och även från mellon. Vilket superproffs han är när han kliver på scenen!

Bilden ovan är numret vi ska hålla ordning på i morgon när det gäller att rösta!

099-20206

099-90206

SMA:A 72211 eller 72999

På instagram kan ni följa samt gärna tagga detta om ni lägger upp något kring Magnus och mellon:

#mötmigigamlastan

#magnuscarlsson

#melfest

TACK! <3

Här kommer några bilder jag fick från Mats precis. Kolla in hans blogg HÄR får du se mer av alla repetitioner mm.

REP

RR2

RR1

REPINSTA

Snyggt!

Ni kan även följa Magnus på instagram förstås där han heter just Magnus Carlsson. Även hans Mats lägger upp mycket och heter addstyle (Mats Carlsson) och jag kommer förstås smälla upp massor. Insta går snabbare än bloggen när man ha fullt upp med jobb så vill ni ha koll på vad som händer kika in! (Johanna Toftby heter jag även där)

IMG_5070.PNG

Nu ska jag fortsätta jobba och om en stund hämtar Mats mig på centralen i Malmö. Då åker vi direkt till arenan och det ska bli spännande att se hur det ser ut. Janne jobbar först sedan kommer han ner i kväll! 

Puss så länge

Dela gärna detta inlägg på fb om ni vill hjälpa Magnus till final!